Recommended Posts

[NEWS_IMG=Max Settings: Battlefield Hardline Beta PC 1440p]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG] Το Battlefield Hardline ανακοινώθηκε από την Electronic Arts λίγο πριν ξεκινήσει η E3 και το παιχνίδι ήταν playable στο περίπτερο της εταιρείας.

Ταυτόχρονα όμως ξεκίνησε και μια κλειστή beta για το PS4 και το PC, με τη δεύτερη να ανοίγει πριν από λίγες μέρες σε όλους τους χρήστες και μέχρι τις 26 Ιουνίου. Εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να μπούμε και να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε αυτό το κλασσικό παιχνίδι κλεφτών Vs αστυνομικών, με τη multiplayer beta να βάζει τους παίκτες στη μια από τις δυο πλευρές για να διασφαλίσουν τα χρήματα που είναι προς διεκδίκηση. Η αλήθεια είναι πως μοιάζει ιδιαίτερα με το Battlefield 4 και όπως λένε πολλοί, φαίνεται σαν η DICE να έχει ντύσει με skin το BF4.

Επειδή όμως η EA "σκότωσε" προς το παρόν το Medal of Honor, χρειαζόταν ένα αντίπαλο δέος των CoD σε ετήσια βάση και έτσι μας ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Όπως και να έχει, παίζουμε τη multiplayer beta του Battlefield Hardline στην έκδοση για υπολογιστές και σε ανάλυση 1440p με ρυθμίσεις Ultra. Μην κρίνετε την ικανότητά μας, γιατί δεν είμαστε καλοί στα mutliplayer shooters! Για την ιστορία, τα specs του συστήματος στο οποίο έχει γίνει η καταγραφή του βίντεο είναι τα παρακάτω:

CPU: Intel Core i7 2600k @4.5Ghz

GPU: MSI 780Ti

Ram: 16GB DDR3 @1600MHz

Ανάλυση: 2560x1440

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now