MetallicGR

Αύξηση εργατικού δυναμικού της Foxconn εν όψει iPhone 6

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αύξηση εργατικού δυναμικού της Foxconn εν όψει iPhone 6]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple.jpg[/NEWS_IMG] Σημαντική αύξηση εργατικού δυναμικού παρατηρείται, όπως και κάθε φορά, από τις Foxconn & Pegatron λίγο πριν την έναρξη παραγωγής του νέου iPhone 6.

Όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα για την έναρξη παραγωγής του iPhone 6 από την Foxconn αλλά και την Pegatron με την πρώτη να προσλαμβάνει περίπου 100,000 εργάτες για την αύξηση της παραγωγής του iPhone 6 μέχρι τον Ιούλιο. Επιπρόσθετα η Pegatron αναμένεται να αυξήσει το εργατικό δυναμικό της κατά 30% εν όψει του νέου smartphone της Apple. Στατιστικά, η αύξηση αναμένεται να ωθήσει κατά 10% την παραγωγή σε σχέση με το iPhone 5 και 5S πέρυσι.

Επίσης, παραμένει άγνωστο σε ποια από τις δύο έχει ανατεθεί η κατασκευή του 5.5" iPhone 6, ενώ ακούγεται πως η Foxconn έχει το 70% των παραγγελιών της νέας σειράς iPhone.

[img_alt=Αύξηση εργατικού δυναμικού της Foxconn εν όψει iPhone 6]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture29820.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Οι δούλοι της Foxconn απαγορεύεται να γελάσουν στον φακό γιατί θα μειωθεί η παραγωγή κατά 0,00000000000000000012 μονάδες .

Οι 100.000 υπάλληλοι που θα προσλάβει εκτάκτως για το νεό iPhone φαντάζομαι πως θα παραμείνουν στις θέσεις τους και του χρόνου .......

Κινέζικος καπιταλισμός , η πεμπτουσία της ανθρώπινης απαξίωσης ! (με έπιασε πάλι το κομουνιστικό μου , μην βαράτε :lemo: ) .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now