MetallicGR

Η LEPA εισάγει την νέα LV12 αερόψυκτρα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η LEPA εισάγει την νέα LV12 αερόψυκτρα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lepa.jpg[/NEWS_IMG] Η διεθνούς φήμης LEPA, ανακοίνωσε μια νέα σειρά ψυκτρών για επεξεργαστές.

Ο λόγος για την σειρά LEPA LV12 η οποία έρχεται με την σχεδίαση Louver και την τεχνολογία H.D.T (Heatpipe Direct Touch) για ταχύτερη μεταφορά της θερμότητας. Οι ανεμιστήρες διαθέτουν την τεχνολογία BOL (Barometric Oil-less) για αθόρυβη λειτουργία και αυξημένη διάρκεια ζωής που μάλιστα αγγίζει τις 160.000 ώρες, ενώ η λεπίδα της είναι εύκολα αφαιρούμενη για γρήγορο καθάρισμα.

Πιο αναλυτικά η τεχνολογία H.D.T κάνει την LV12 της LEPA να απορροφήσει την ενέργεια ακαριαία ψύχοντας πιο αποδοτικά το chip που εφάπτεται. Όπως φαίνεται στην δεύτερη φωτογραφία, η LEPA παρέχει μια ψηλή αλλά και λεπτή (< 85mm) ψύκτρα για να μην δημιουργήσει προβλήματα με high profile RAM, ενώ το βάρος της δεν ξεπερνά τα 460 γραμμάρια για εύκολη εγκατάσταση. Τέλος, η ψύκτρα είναι διαθέσιμη στην αγορά σε δύο χρώματα, Jet black ή Arctic white, ενώ η τιμή της ανέρχεται στα $44,99.

[img_alt=Η LEPA εισάγει την νέα LV12 αερόψυκτρα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture29809.jpg[/img_alt]

[img_alt=Η LEPA εισάγει την νέα LV12 αερόψυκτρα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture29836.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Όπως λέει και εδώ LEPA LV12 CPU Coolers released η προτεινόμενη τιμή MSRP είναι 44.99 δολάρια και αν λάβουμε υπόψη την 'εξυπνάδα' των Ελλήνων εμπόρων, 1 Ευρώ = 1 Δολάριο, τότε κάπου εκεί θα παίξει και η τιμή της εδώ. Το Amazon την έχει ήδη http://www.amazon.com/Lepa-Louver-LV12-Cooling-LPALV12-BK/dp/B00KX8AJGY

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now