CMD

Πρόβλημα με Intel Graphic Driver

Recommended Posts

Έχω μια μητρική gigabyte G41MT-SP2T με ενσωματωμένα γραφικά (intel 4500). μετά από format (win 8.1 x32) αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα

Όταν πάω να εγκαταστήσω τον Driver για την κάρτα γραφικών από το windows update παίρνω error 80070003.

Πάω στην διαχείριση συσκευών και στην κάρτα γραφικών, κάνω αυτόματη αναζήτηση από το internet για driver, τον βρίσκει τον κατεβάζει και μόλις πάει να κάνει εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα "δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα".

Επίσημος Driver δεν υπάρχει , οπότε κατεβάζω τον 7x32 τον κάνω extract, πηγαίνω και μέσα από την διαχείριση συσκευών να βάλω τον driver και μου λέει πάλι "δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα".

Πάω στον φάκελο που έχω κάνει extract και κάνω δεξί κλικ -> εγκατάσταση στο .inf και μου βγάζει "το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου"

πριν το format λειτουργούσε κανονικά και τώρα πλην του συγκεκριμένου προβλήματος όλα τα υπόλοιπα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά. φυσικά τα windows είναι αυθεντικά και ενεργοποιημένα. καμιά ιδέα;

ΥΓ. ο υπολογιστής είναι της δουλειάς οπότε η λειτουργία του περιορίζεται μόνο σε internet και office.

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη για την καθυστέρηση , είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο.

Τελικά ενεργοποίησα να γίνονται εγκατάσταση οι μη υπογεγραμμένοι drivers και τους πήρε! Το παράλογο παραμένει βέβαια, εφόσον την πρώτη φορά που είχα κάνει εγκατάσταση δούλευαν τα πάντα!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now