Recommended Posts

[NEWS_IMG=Surface Pro 3 iFixit tear down]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Οι άνθρωποι του "iFixit" το νέο Surface Pro 3 Tablet της Microsoft.

Αποκαλύπτοντας φυσικά τον εσωτερικό του κόσμο. Συγκεκριμένα, το tablet όπως ήδη γνωρίζουμε κάνει χρήση ενός επεξεργαστή 4ης γενιάς της Intel (Haswell), ενώ διαθέτει και SSD για την αποθήκευση των δεδομένων. Το άνοιγμα της συσκευής είναι αρκετά δύσκολο και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κάποιο από τα μικρά πλαστικά μέρη να σπάσει... απροειδοποίητα! Θετικό στοιχείο αποτελεί ο "κανονικός" SSD δίσκος ο οποίος χρησιμοποιεί το πρότυπο σύνδεσης mSATA 6 Gbps και μπορεί να αλλαχθεί με κάποιον μεγαλύτερο.

Αρνητικό γεγονός αποτελεί η μπαταρία του, η οποία δεν μπορεί να αφαιρεθεί όπως σε κάθε laptop υπολογιστή της αγοράς, αλλά βρίσκεται εσωτερικά, κολλημένη όπως στα περισσότερα tablets. Τέλος, το iFixit επισημαίνει πως η εν λόγω διαδικασία είναι αρκετά επίπονη καθώς υπάρχουν πολλά holders και clips τα οποία συγκρατούν διάφορα components όπως την οθόνη και την μπαταρία, κάνοντας δύσκολη την επισκευή, ή την αλλαγή τους.

[img_alt=Surface Pro 3 iFixit tear down]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture29862.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο site - κατάφερε να γίνει reference και μας πουλάει και τις κινεζιές του, γιατί τα parts δεν πείθομαι ότι είναι καλύτερα από τα "lower price + shipping" του ebay...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now