MetallicGR

Η Razer αποκάλυψε την δική της Android TV κονσόλα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Razer αποκάλυψε την δική της Android TV κονσόλα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/razer.jpg[/NEWS_IMG] Την Τετάρτη το απόγευμα, η Razer ανακοίνωσε το δικό της Android L set-top box, το οποίο και θα αναπτυχθεί σε συνδυασμό με τη νέα πλατφόρμα της Google.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα «μικρό-κονσόλα» επικεντρώνεται κυρίως στο gaming, ενώ θα υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το Android TV. Εκτός από την παραπάνω εικόνα, δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες, όπως είναι οι τεχνικές προδιαγραφές, η ημερομηνία και η τιμή διάθεσης της εν λόγω συσκευής. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια του φετινού συνεδρίου, η αμερικανική εταιρεία παρουσίασε ένα multiplayer gameplay demo μέσω του Android TV, με τον ένα παίκτη να χρησιμοποιεί controller και ένα δεύτερο χρήστη να συμμετέχει στην διασκέδαση από το tablet του.

Σημειώνεται επίσης, ότι Android TV αναμένεται να διατεθεί εντός του 2014, παράλληλα με το Android L set-top box της Razer, ενώ οι πρώτες τηλεοράσεις που θα υποστηρίζουν τη νέα πλατφόρμα αναμένονται το 2015.

[img_alt=Η Razer αποκάλυψε την δική της Android TV κονσόλα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture29907.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now