JC_Denton

WoW: Wrath of the Lich King ποντίκι και πληκτρολόγιο, από τη SteelSeries

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4648f4895c1b9de.jpg[/WRAPLEFT]H SteelSeries είναι γνωστή σε πολλούς για τα προϊόντα της - ποντίκια, πληκτρολόγια, mousepad και γενικά κάθε λογής gaming περιφερειακό είναι στη λίστα. Αυτή τη φορά, η νέα της ιδέα ήταν να βγάλουν στην αγορά ένα σετ ποντικιού-πληκτρολογίου που θα βασίζεται στο δημοφιλέστατο World of Warcraft: Wrath of the Lich King.

To ποντίκι θεωρείται ένα από τα πλέον επαναστατικά της αγοράς, προσφέροντας στους παίχτες 15 programmable buttons, με πάνω από 130 εντολές, καθώς και 16 εκατομμύρια (!!) επιλογές φωτισμού, με 3 επίπεδα έντασης και παλμού.

Τα περιφερειακά συνδέονται με USB στον υπολογιστή μας, ενώ το πληκτρολόγιο επιτρέπει το πάτημα έως και 7 κουμπιών ταυτόχρονα. Αν κάποιος θέλει να τα αγοράσει ξεχωριστά, θα πρέπει να πληρώσει 90? για το ποντίκι και 65? για το πληκτρολόγιο.

Μερικές φωτογραφίες από τα περιφερειακά:

4648f3ad615f618.jpg

4648f3ad616be90.jpg

4648f3ad617b0b1.jpg

4648f3ad618e539.jpg

Link to comment
Share on other sites

ως επισημος παιχτης του διασημου παγκωσμιος παιχνιδιου μπορω να πω οτι το mouse και το keyboard ειναι καλα και βολευουν για τον χειρισμο add ons hot keys και γενικα για περισσοτερο flexible gaming ...(και ας πεζω rogue) :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now