STORM1978

CM SEIDON 240M + 8350 Υψηλές Θερμοκρασίες

Recommended Posts

Έχω ένα θεματάκι με τις θερμοκρασίες του 8350. Η θερμοκρασία του έχει σκαρφαλώσει μέχρι και 80!!! στο bios! Ναι καλοκαίρι είναι αλλά στον 8320 που είχα παλιότερα, την είχα ρυθμισμένη να πηγαίνει μέχρι 60 βαθμούς και full on. Τώρα είναι απλά full on αλλά έχει ξεφύγει η θερμοκρασία!

Το μόνο που ακούγεται είναι οι 2 Blademaster που έχει η Seidon! Την έβγαλα, άλλαξα πάστα (Arctic 5), την ξαναέβαλα αλλά τίποτα.

Έλεγα να ανοίξω την τάπα του ψυγείου και να αλλάξω το ψυκτικό υγρό με άλλο aftermarket μήπως και ξέρω εγώ έχει στεγνώσει τίποτα. Ξέρω έτσι χάνω την εγγύηση αλλά άλλη λύση δεν βρίσκω.

Αν έπαιρνα άλλους 2 Blademaster και τους βίδωνα για να κάνω push-pull το ψυγείο λέτε θα ήταν καλή ιδέα?

Την έχω περ'ιπου 8 μήνες.

Link to comment
Share on other sites

Throttlάρεις; Το ψυγείο είναι καυτό;

Γιατί οι ενδείξεις στα AMD είναι λίγο γεια σου. Επίσης, βάλε κάτι να φυσάει το socket γιατί θέλεις airflow εκεί, που με το block έχει χάθει.

Link to comment
Share on other sites

Το ψυγείο δεν θα το έλεγα ότι είναι καυτό αλλά είναι ζεστό κάπως. Δεν νομίζω να throttlarei αλλά δεν το πολυέψαξα πάλι να σου πω θα το δω και αυτό. Θα βάλω επειγόντως ανεμιστήρα να φυσάει πάνω εκεί και επίσης έναν από πίσω κάτω από τα vrm. Οι ψύκτρες τους είναι που καίνε!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now