MetallicGR

Samsung 850 Pro Series SSD με 3D V-NAND

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung 850 Pro Series SSD με 3D V-NAND]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] Η Samsung ανακοίνωσε την είσοδο μιας νέας σειράς SSD με τα νέα 3D V-NAND Flash chips τα οποία και αποκάλυψε στο 2014 Samsung SSD Global Summit στη Σεούλ.

Οι εν λόγω σειρά SSD προορίζεται για high end PCs αλλά και workstations καθώς προσφέρουν πολύ υψηλές επιδόσεις. Ο Unsoo Kim, πρώτος αντιπρόεδρος της ομάδας μάρκετινγκ στην Samsung Electronics δήλωσε: "Με τους νέους 850 PRO V-NAND SSD, Η Samsung εισάγει μια μεγάλη εξέλιξη στην αγορά SSD παίρνοντας την πρωτιά προσφέροντας υψηλής πυκνότητας SSDs με μεγάλη διάρκεια, υψηλές επιδόσεις και περισσότερο ενεργειακά αποδοτικοί".

Από πλευράς επιδόσεων, οι δίσκοι της Samsung προσφέρουν 550 ΜΒ/s read & 520 MB/s write ταχύτητες ενώ φυσικά χρησιμοποιούν το πρότυπο σύνδεσης SATA III 6 Gbps. Επίσης θα μπορούν να χαρίσουν στους χρήστες έως 100,000 input/output operations-per-second σε random read με τα write IOPS να ανέρχονται στα 90,000. Οι δίσκοι θα έρχονται σε χωρητικότητες 128GB, 256GB, 512GB και 1TB. Τέλος, Η διαθεσιμότητά τους αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

[img_alt=Samsung 850 Pro Series SSD με 3D V-NAND]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30040.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now