MetallicGR

ASUS & Gigabyte αύξηση πωλήσεων στο Q3 2014

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS & Gigabyte αύξηση πωλήσεων στο Q3 2014]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general6.jpg[/NEWS_IMG] Οι δύο μεγάλες εταιρείες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο τρίτο τρίμηνο καθώς οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεπεράσουν τα 6 εκ. μονάδες.

Η αύξηση ήδη παρατηρείται σε ASUS & Gigabyte με την είσοδο των Devil's Canyon, των νέων ξεκλείδωτων επεξεργαστών της Intel, ενώ αναμένεται να πουληθούν και αρκετές H97, H87 και B85/B81 μητρικές λόγω του Pentium G3258, του διπύρηνου επεξεργαστή με τις overclocking ιδιότητες των μεγάλων αδελφών τους, βοηθώντας έτσι τις εταιρείες να πουλήσουν και τις low end λύσεις τους.

[img_alt=ASUS & Gigabyte αύξηση πωλήσεων στο Q3 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30074.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Δεν το ήξερα κι εγώ αλλά αυτός ο δείκτης δεν λέει τιποτα ουσιαστικό για τις εταιρείες. Αυτό που τους καίει είναι πόσα chipsets αγόρασε η καθεμία από την Intel...

Link to comment
Share on other sites

ναι λες και αφου εχουν ~ιδια ποσοστα πωλησεων, γινεται να εχει καποιος λιγοτερα chips αγορασμενα. Λες και βαζει δικα του η φτιαχνει δικα του.

Αν εχεις νουμερα (εστω και αναλογικα) για να καταλαβουμε μιλα, αν οχι, σωπασε για παντα.

Link to comment
Share on other sites

Λιγότερα εκ των πραγμάτων δεν γίνεται. Περισσότερα όμως; Οι διαφορές στις πωλήσεις είναι μικρές. Μέχρι πριν 2 εβδομάδες ήταν η Asus μπροστά με διαφορά 100K μητρικές. Δεν σημαίνει ότι η Asus έχει αγοράσει περισσότερα chipsets.

Link to comment
Share on other sites

ναι αλλα τι σχεση εχει ποσα μακαρονια στοκαρει ο σκλαβενιτης αν πουλαει λιγοτερα απο τον βεροπουλο στο ιδιο timeframe?

Link to comment
Share on other sites

λολ.

πουλανε και οι 2 6m μητρικες. Αν η ασους εχει αγορασει 500κ παραπανω τσιπς μπαινει μεσα μη μπορωντας να τα πουλησει. Αλλα εδω μιλαμε για ΠΟΣΟΤΗΤΑ μητρικων που πουληθηκαν, οχι για κερδος. Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει το ποιος αγοραζει περισσοτερα απο την ιντελ.

Link to comment
Share on other sites

Στο τέλος του χρόνου αυτός ο δείκτης δεν μετράει πολύ. Μια μητρική είναι προϊόν της Ιntel και της κάθε εταιρείας που την φτιάχνει. Η κάθε εταιρεία αγοράζει από την Intel. Αυτό που νοιάζει λοιπόν την εταιρεία (GBT, Asus κλπ) δεν είναι αν πούλησε 200k κομμάτια λιγότερα αλλά αν αγόρασε παραπάνω από την Intel. Τον επόμενο χρόνο παίρνεις καλύτερες τιμές και περισσότερα λεφτά από την Intel. Α, τα λεφτά αυτά είναι συνήθως πολύ παραπάνω από το να πουλούσες 200k μητρικές. That's all.

Τώρα αν εσύ θες ακόμα να φας spaghetti φάε. Εγώ θα προτιμήσω τα τορτελίνια για σήμερα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

ρε νοούμπια και τα 2, κάντε summon τον [MENTION=461]George_o/c[/MENTION], που είναι και οικονομολόγος να σας αναλύσει τα macro, micro 1,2 εικονομετρία( να μετρήσει μερικές εικόνες) και τα σχετικά....

:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now