Recommended Posts

[NEWS_IMG=EK, λανσάρει τα X Series Liquid Cooling Kits]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ek.jpg[/NEWS_IMG] Αρκετοί enthusiasts περίμεναν πως και πως την νέα σειρά liquid cooling kits και η EK λανσάρει τα EK-KIT X series για να τους ανταμείψει!

Συγκερκιμένα μιλάμε για τις EK-KIT X240 and X360 με την διαφορά αναμεσά τους να είναι το ψυγείο και ο αριθμός των συμπεριλαμβανόμενων ανεμιστήρων. Το κιτ αποτελείται από το EK-Supremacy που είναι ένα universal CPU waterblock και μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα νέα sockets, το EK-CoolStream RAD XTX, το οποίο είναι το ψυγείο της μονάδας με πάχος 64mm. Επίσης η αντλία είναι η EK-DDC 3.2 PWM Elite Edition, η οποία προσφέρει υψηλές επιδόσεις. Μαζί στο πακέτο θα βρείτε και 2 μέτρα PrimoChill PrimoFlex Advanced LRT σωλήνωση η οποία θα "τραφεί" από το EK-Ekoolant EVO υγρό.

Τα κιτ είναι έτοιμα προς παράδοση από το Webshop της EK Waterblocks, για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον σχετικό πίνακα.

[img_alt=EK Waterblocks, λανσάρει τα X Series Liquid Cooling Kits]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30073.jpg[/img_alt]

[img_alt=EK Waterblocks, λανσάρει τα X Series Liquid Cooling Kits]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30072.jpg[/img_alt]

[img_alt=EK Waterblocks, λανσάρει τα X Series Liquid Cooling Kits]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30069.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο που το πηγαίνουν σαν kit. Εκτός από τους καμένους νερουλάδες υπάρχει άπειρος κόσμος που μπερδεύεται με τους συνδυασμούς των επιλογών που υπάρχουν και φοβάται ή βαριέται και δεν το προχωράει.

:T: @ ek

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς σαν εμένα δηλαδή! :tears_of_joy: Το κάνανε επιστήμη με τοσά πραγματάκια ένα κάρο πράγματα έχει να διαλέξω που να βγάλω άκρη! Αυτό το πακέτο παντος είναι πολυ καλό η τιμή είναι καλό ποσό ομως. Τα άλλα τις κιτ λενε η οχι? ξερει κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now