MetallicGR

Νέοι μηχανισμοί & μικρο-συναλλαγές στο PES 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέοι μηχανισμοί & μικρο-συναλλαγές στο PES 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sports2.jpg[/NEWS_IMG] Η Konami, μέσα από το σχετικό δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που αναμένονται να προστεθούν στις εκδόσεις του επερχόμενου PES 2015 για PS4 και Xbox One.

Η παραπάνω ανακοίνωση έρχεται μετά από τα πρόσφατα screenshots με θέμα την βελτίωση του ποδοσφαιρικού τίτλου στον οπτικό τομέα και τη χρήση της FOX Engine. Φαίνεται λοιπόν πως η ιαπωνική εταιρεία έχει φέρει το επίπεδο ρεαλισμού σε νέα επίπεδα, μιας και έχει «σχεδιάσει» από την αρχή τους gameplay μηχανισμούς προσθέτοντας πολλά στοιχεία. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι το νέο shooting system, με την Konami να αναφέρει ότι θα προσθέσει μία ποικιλία από shooting styles με ακριβή έλεγχο στη δύναμη, αλλά και στην κατεύθυνση.

Ο ρεαλισμός ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τα physics της μπάλας, αλλά και με τη συμπεριφορά των παικτών μέσα στο γήπεδο. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα έχει δοθεί μεγάλο βάρος στην τοποθέτηση του παίκτη στο γήπεδο, αλλά και στην ικανότητα κίνησης στο κενό χώρο, ενώ έχουν προστεθεί νέες κινήσεις, τρίπλες και “trick shots”. Το νέο σύστημα ελέγχου του PES 2015 επιτρέπει «αστραπιαίους χρόνους αντίδρασης», από τους συμπαίκτες που ελέγχονται από την ΑΙ του παιχνιδιού οι οποίοι είναι ακόμη περισσότερο δραστήριοι αναζητώντας κενούς χώρους στο γήπεδο ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός πλάνου (off-screen). Επίσης, οι παίκτες ανταποκρίνονται άμεσα στο σπριντ, ενώ έχει ενσωματωθεί ένα μεγαλύτερο φάσμα ρυθμού (από το περπάτημα στο τρέξιμο). Το PES ID επιστρέφει για ακόμα μία φορά και οι ομάδες θα συμπεριφέρονται όπως στη πραγματικότητα, κάτι που σημαίνει ότι τα αστέρια του κάθε συλλόγου θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμα, ενώ θα τρέχουν και θα παίζουν με το ίδιο στιλ των πραγματικών αθλητών.

Οι μεγαλύτερες ομάδες όχι μόνο θα κινούνται όπως στην πραγματικότητα, αλλά θα αμύνονται και θα επιτίθενται επίσης όπως οι αντίστοιχες στη πραγματική ζωή, ενώ θα χρησιμοποιούν το σύστημα τακτικής με τους ομολόγους τους στη πραγματική ζωή. Το PES ID επικεντρώνεται στις ικανότητες του παίκτη και όχι στις κινήσεις και στα «κόλπα» που μπορεί να καταφέρει. Νικώντας τον αντίπαλο με τη σωστή χρήση του ρυθμού τρεξίματος και το σωστό έλεγχο, είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σύμφωνα με την Konami. Σε ό,τι αφορά το on-line Master League οι GP μπορούν να κερδηθούν είτε μέσα από τους αγώνες ή με τη χρήση μικρο-συναλλαγών. Οι δυσαρεστημένοι παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν θα μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία της ομάδας αρνητικά στο online, αλλά και στο off-line κομμάτι του παιχνιδιού. Τα εβδομαδιαία live updates θα μεταφορτώνονται τακτικά, για να μπορούν οι χρήστες να ρυθμίζουν τις μεταγραφές και τις συνθέσεις των ομάδων για το αγγλικό, το γαλλικό, το ιταλικό, το ισπανικό και το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Τα ατομικά στοιχεία κάθε παίκτη θα τροποποιούνται με βάση τις εβδομαδιαίες επιδόσεις τους, έτσι ώστε αν κάποιος έχει πετύχει πολλά τέρματα εκείνη την περίοδο, τα στατιστικά του να αυξάνονται αναλόγως στα online modes (και προαιρετικά στο single-player). Ακόμα, θα υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής του γηπέδου σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό χώρο: «κουρεμένο» γρασίδι, βρεγμένο τερέν για γρήγορο παιχνίδι κτλ. Επιστρέφοντας στον οπτικό τομέα και στους μηχανισμούς του gameplay, θα πρέπει να σημειωθεί η βελτίωση του animation σε όλα τα επίπεδα, (η βελτίωση) του ήχου των οπαδών, ενώ πάνω από 1000 παίκτες ενσωματώνουν την εμφάνιση και το στυλ των ομολόγων τους στη πραγματική ζωή, όπου και θα επηρεάζουν άμεσα τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τέλος, μέσα στους επόμενους μήνες έρχονται περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που «συμπεριφέρεται» η μπάλα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τα νέα πρωταθλήματα, για τους παίκτες, τα στάδια, τις λειτουργίες επεξεργασίας, τα anti-cheat συστήματα και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι!

[video=youtube;A-IflXe6_fY]

https://www.youtube.com/watch?v=A-IflXe6_fY

[img_alt=Νέοι μηχανισμοί & μικρο-συναλλαγές στο PES 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30140.jpg[/img_alt]

[img_alt=Νέοι μηχανισμοί & μικρο-συναλλαγές στο PES 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30141.jpg[/img_alt]

[img_alt=Νέοι μηχανισμοί & μικρο-συναλλαγές στο PES 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30142.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now