tifozif1

Μητρώο Λίστας του Άρθρου 11, του Ν.3471/2006

Recommended Posts

Είχαν πολυ καιρό (μήνες) να με ενοχλήσουν από τότε που μπήκα στην παραπάνω λίστα. Όσοι δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται είναι μια λίστα που μοιράζετε σ'αυτούς που κάνουν "τηλεπωλήσεις" κτλ η οποία απαγορεύει να σε καλέσουν για να σε "ενημερώσουν" για προσφορές, για "έρευνες", και άλλα τέτοια όμορφα που σκαρφίζονται για να σου πουλήσουν το οτιδήποτε.

Σήμερα με ενόχλησαν και στο καπάκι έφυγε καταγγελία Ε.Ε.Τ.Τ :

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 210****7 (ΠΑΡΟΧΟΣ CYTA) ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11, ΤΟΥ Ν. 3471/2006.

ΣΗΜΕΡΑ, 4-ΙΟΥΛ.-2014 ΣΤΙΣ 12:22 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΛΑΒΑ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 210****7 ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2130115200 ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ CYTA. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΟ CYTA. ΠΡΑΓΜΑ ΨΕΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ CYTA, Η CYTA ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 210*****7 ΑΝΗΚΕΙ Σ'ΑΥΤΗΝ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΑΠΟ CYTA ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩO ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11, ΤΟΥ Ν. 3471/2006 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 2130115200 `H/ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ CYTA ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ.

ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ CYTA ΟΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩO.

Ελπίζω να πέσουν καμπάνες. btw αν 1 στους 10 που τον ενοχλούν με σπιρουλίνες, μαγικές μπάλες πλυντηρίου και τα σχετικά έκανε καταγγελία θα είχε γλυτώσει πολύς κόσμος.

:spam: :TD:

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=64]tifozif1[/MENTION] Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Μάνθο! :)

Τελευταία δέχομαι και εγώ πολλά τηλέφωνα που παίζει κασσέτα από πίσω. Με αυτούς τι ισχύει?

Εγώ εκτός απο τα νευρα με αυτές τις κινήσεις, δεν ασχολούμαι κάν, απλά το κλέινω.

Και δεν ξέρω τι μπορεί να κερδίσεις με αυτό που έκανες. Ίσως αυτές οι εταιρίες δεν νοιάζονται καν!

Link to comment
Share on other sites

εμενα με παιρνουν τρεις φορες την εβδομαδα απο την Nova για μια '' φανταστικη προσφορα'' που εχουν!!!. Τραγικοι απλα... τους λες οτι ειναι χωρος εργασιας και απλα δεν καταλαβαονουν μαλιστα μια μου εκανε κυρηγμα οτι και καλα πρεπει να εχετε τηλςοραση στο εργαστηριο!

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα με ενοχλούν συχνά αλλά προσπαθώ να είμαι ευγενικός με τους εργαζόμενους γιατί απ' ότι ξέρω δεν είναι και η πιο ευχάριστη δουλειά ever...

Link to comment
Share on other sites

Bασικά θα το κυνηγήσω όσο πάει. Στο Λαμπ μου είπαν ότι μέχρι και αποζημίωση μπορεί να πάρω. Δεν με απασχολεί αυτό, να μην με ενοχλουν θέλω και να φανε και γερή καμπάνα από EETT.

Αν δεν έχεις γραφτεί στο Μητρώο Λίστας του Άρθρου 11, του Ν.3471/2006 δεν μπορείς να κάνεις και πολλά δυστυχώς. H εγγραφή γίνεται είτε μέσω του πάροχου (σταθερή/κινητη) είτε μέσω της Αρχης Προστασίας Δεδομένων εδώ Προώθηση Προϊόντων και Υπηρεσιών

Το παρόν το έχω fragαρει σε όλα τα ελληνικά φόρα τεχνολογίας μπας και το μάθουν και άλλοι και γλυτώσουμε από αυτό το "κακό" σπυρί. Και εγώ μέχρι πριν 1 περίπου χρόνο δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η λίστα. Η λιστα δεν περιέχει "πρόσωπα" αλλά νούμερα έτσι για παράδειγμα άν έχεις βάλει το νούμερο του κινητού σου στην λίστα αλλά όχι του σπιτιού σου δεν θα έχουν δικαίομα να σε ενοχλούν στο κινητό αλλά στο σπιτι θα μπορούν να σε καλούν !

Τηλεφωνικές κλήσεις με ανθρώπινη παρέμβαση

Τηλεφωνικές κλήσεις με ανθρώπινη παρέμβαση

Για τις τηλεφωνικές διαφημιστικές κλήσεις με ανθρώπινη παρέμβαση στο άρθρο 11 του ν. 3471/2006, όπου ορίζονται τα σχετικά με τις μη ζητηθείσες επικοινωνίες, είχε αρχικά επιλεγεί ο κανόνας της προηγούμενης συγκατάθεσης. Ωστόσο, με τον ν. 3917/2011 ο κανόνας αυτός τροποποιήθηκε και πλέον οι τηλεφωνικές αυτές κλήσεις επιτρέπονται εκτός και αν ο καλούμενος έχει δηλώσει ότι δεν τις επιθυμεί (σύστημα «opt-out»). Το τελευταίο ισχύει τόσο για πελάτες του διαφημιζόμενου όσο και για κάθε πρόσωπο, του οποίου τα στοιχεία αντλούνται από το δημόσιο κατάλογο συνδρομητών

Το «opt-out» σημαίνει ότι τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα μπορούν να απευθύνουν τις αντιρρήσεις τους, όσον αφορά την επεξεργασία των δεδομένων τους, απευθείας στον υπεύθυνο επεξεργασίας. Επιπρόσθετα, ο νόμος προβλέπει τη δημιουργία μητρώων «opt-out». Ο συνδρομητής μπορεί να δηλώσει ατελώς στον δικό του πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει τηλεφωνήματα για απευθείας εμπορική προώθηση. Ο πάροχος υποχρεούται να τηρεί μητρώο με αυτές τις δηλώσεις, στο οποίο έχει πρόσβαση όποιος ενδιαφέρεται να το χρησιμοποιήσει για απευθείας εμπορική προώθηση. Δυστυχώς, η διάταξη δεν προβλέπει την τήρηση ενός ενιαίου μητρώου από τους παρόχους ή άλλους φορείς, κι έτσι κάθε πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μπορεί να τηρεί το δικό του μητρώο «opt-out», με συνέπεια οι ενδιαφερόμενοι για την απευθείας εμπορική προώθηση να πρέπει να συμβουλεύονται όλα τα υπάρχοντα μητρώα.

Edited by tifozif1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now