La_MoRt

overclock gtx 670 gigabyte ultra durable

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει; Έχω μερικές ερωτήσεις, καταρχήν 1 προσπάθησα να παίξω το watch dogs σε full γραφικά και τρώω τρελό κρασάρισμα που λογικά είναι από τη κάρτα σωστά; 2 αξίζει να κάνω OC θα δω διαφορά ή δεν έχει νόημα; 3 πως μπορώ να κάνω OC safe χωρίς να γίνει καμία ζημιά;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Οχι όταν η κάμερα δείχνει σε βάθος το παιχνίδι δουλεύει σχεδόν καρέ καρέ! Βλέποντας εδώ: Watch Dogs System Requirements and Watch Dogs requirements for PC Games ειδα οτι το παιχνίδι για ultra γραφικά πρεπει να εχει 780 ειναι λογικό όμως να κολλάω τόσο πολυ με 670;

Link to comment
Share on other sites

λογικα θες περισσοτερη μνημη στην καρτα γραφικων, δηλαδη αλλη καρτα για τερμα γραφικα. αλλιως συμβιβαζεσαι ριχνοντας τα settings.

Link to comment
Share on other sites

Late to the party, μα δεν βαριέσαι. Το Watch Dogs έχει άθλιο optimisation, τρώει την VRAM για πρωινό, just for the info... Για Ultra σε όλα χρειάζεται τουλάχιστον 4Gb VRAM, τραγικό.

Link to comment
Share on other sites

Είναι πιστεύω τραγικό να θέλει ένα παιχνίδι τόσες πολλές απαιτήσεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά και όσο για το OC στη κάρτα λέω να το σκεφτώ καλύτερα προς Χειμώνα μεριά μη τη ζορίσω καλοκαιριάτικα.

Link to comment
Share on other sites

Βάλε στο MSI Afterburner να δείχνει στο OSD το πόση μνήμη καταλαμβάνει το παιχνίδι στην κάρτα για να έχεις ένα μπούσουλα.

Στο Watchdogs ή στο sniper elite 3 ας πούμε, θα δεις ότι ξεμένεις με τα 2GB και μετά οι επιδόσεις κατακρημνίζονται. Οπότε πρέπει να ρίξεις κάτι από ποιότητα γραφικών για να "χωράει" το quality που θέλεις στην κάρτα σου ;) H 670 είναι ακόμα τιμιότατη κάρτα με αρκετό muscle, αλλά σε 3-4 παιχνίδια, τα 2GB πλέον είναι στο όριο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now