MetallicGR

Βελτιωμένο σύστημα ενεργοποίησης στα Windows 9

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Βελτιωμένο σύστημα ενεργοποίησης στα Windows 9]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με πηγές του BetaNews η νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft αναμένεται να χρησιμοποιεί διαφορετικό σύστημα ενεργοποίησης.

Και με την λέξη "διαφορετικό" εννοούμε ένα πιο ασφαλές σύστημα, κατά την πειρατείας. Αναφέρεται δε, ότι τα Windows 9 δεν θα χρησιμοποιούν το γνωστό σύστημα με τον κωδικό αλλά ενός λογαριασμού στο Windows Store -ο οποίος δεν χρειάζεται να είναι ο ίδιος με τον Microsoft account- αλλά θα είναι υποχρεωτικός για την ενεργοποίηση του προϊόντος.

Η λογική εξήγηση είναι ότι το σύστημα (κυρίως η μητρική) θα "δένεται" με το λειτουργικό από την online πλατφόρμα ενώ εάν θα χρειαστεί να αλλάξετε σύστημα απλά θα κάνετε κάποιου είδους "untie" για να εγκαταστήσετε τα Windows.

Σε αυτό το σημείο, θα θυμίσουμε, πως η Microsoft, αναμένεται να δώσει και πάλι το Start Menu με το νέο της λειτουργικό σε μια προσπάθεια να αντλήσει χρήστες από παλιότερες εκδόσεις όπως τα Windows 7.

[img_alt=Βελτιωμένο σύστημα ενεργοποίησης στα Windows 9]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30245.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

H MS μόνο αν θέλει να αυτοκτονήσει θα προχωρήσει σε "κλείδωμα" του λειτουργικού και της σουίτας office. Απλά δεν υπάρχει περίπτωση. Η πειρατεία δεν είναι εχθρός για την ms. Είναι σύμμαχος που τη βοηθά στην παγκόσμια επικράτηση.

Στο μέλλον η ms ή θα πρέπει να δίνει δωρεάν το λειτουργικό της ή να "επιτρέπει" την πειρατεία του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now