Recommended Posts

[NEWS_IMG=nVidia Display Driver for Linux]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Νέο driver για Linux διαθέτει η nVidia για τους λάτρεις του "εναλλακτικού λειτουργικού".

Πολλοί από σας πιθανώς χρησιμοποιείτε αρκετές διανομές Linux για μια πληθώρα από εργασίες, όπως παρακολούθηση ταινιών, ή ακόμα και Gaming κάτι που προωθεί η Valve με το SteamOS. Αυτό που δεν έχουν οι χρήστες Linux σε σχέση με αυτούς των Windows, είναι η συχνότητα διάθεσης νέων drivers. Η nVidia λοιπόν, ξεκινά και διαθέτει έναν βελτιωμένο driver για το Linux και συγκεκριμένα τον 331.89 ο οποίος πλέον υποστηρίζει και την GT 730 κάρτα γραφικών.

Έκτος από την υποστήριξη για νέο Hardware, ο driver διορθώνει και αρκετά bugs που έβλεπαν αρκετοί χρήστες nVidia καρτών σε γνωστές διανομές Linux. Τον οδηγό μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.

[img_alt=nVidia Display Driver for Linux]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums451-picture30304.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Όταν θα καταφέρουν να παίξουν το ίδιο seamless όπως στα windows, τότε μάλιστα. Προς το παρόν δεν ανέχομαι να δουλεύει το ανεμιστηράκι της GTX 680 μου συνέχεια στο 100%, να μην υπάρχει τρόπος να το πειράξω και το panel της nvidia να είναι το ίδιο με αυτό που ήταν πριν 5 χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now