MetallicGR

iOS: Σημαντικό update στον οπτικό τομέα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=iOS: Σημαντικό update στον οπτικό τομέα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Η Apple παρουσίασε κατά τη διάρκεια του World Wide Developers Conference το software update του λειτουργικού iOS ονόματι Metal.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο API θα δώσει στους προγραμματιστές περισσότερες επιλογές στο πως θα χρησιμοποιήσουν τους επεξεργαστές των iPhone, τη GPU και τη μνήμη, ενώ προσφέρει περισσότερο έλεγχο των πόρων (μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση). Επιπλέον, η ομάδα πίσω από την μηχανή γραφικών Unity θα υποστηρίξει το Metal ΑΡΙ, μιας και όπως αναφέρουν οι developers, το νέο λογισμικό «θα πετύχει πολύ μεγαλύτερο ρεαλισμό, λεπτομέρεια και διαδραστικότητα στα παιχνίδια τους από ποτέ. Αυτό οφείλεται σε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά του συστήματος που θα απελευθερώσουν την επεξεργαστική ισχύ».

Σημειώνεται ότι και η Epic Games παρουσίασε πρόσφατα τις προηγμένες δυνατότητες στον οπτικό τομέα μιας συσκευής iOS που χρησιμοποιεί το Metal API. Το Metal αναμένεται να διατεθεί εντός του 2014 και θα είναι ειδικά προσαρμοσμένο για το iOS 8 update και τις iOS συσκευές που ενσωματώνουν το A7 chip (iPhone 5S, iPad Air και Retina iPad Mini). Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια του άρθρου.

[img_alt=iOS: Σημαντικό update στον οπτικό τομέα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums451-picture30309.jpg[/img_alt]

[video=youtube;NRoGwuSDh3E]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now