Recommended Posts

[NEWS_IMG=ViewSonic VX2880ml: Μια 4K2K οθόνη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/viewsonic.jpg[/NEWS_IMG] Η ViewSonic ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν στη συλλογή της, την VX2880ml οθόνη που φέρει ανάλυση 4K.

Η VX2880ml όπως μπορούμε να διακρίνουμε από το όνομά της, έχει διαγώνιο 28 ίντσες και το σημαντικότερο, είναι ότι διαθέτει native ανάλυση 3840x2160, ένα χαρακτηριστικό που θα χαροποιήσει τους gamers αλλά και όσους θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά στην εργασία τους. Οι premium input θύρες δε λείπουν όπως η MHL (Mobile High-Definition Link) HDMI, DisplayPort και mini DisplayPort είναι μερικές από τις θύρες που θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες σας.

"Καθώς το 4K εξακολουθεί να αναδύεται στην ψυχαγωγία και σε άλλες απαιτητικές εφαρμογές, αυξάνεται και η ζήτηση τέτοιων premium UHD οθονών" είπε ο Kenneth Mau, senior product marketing manager στην ViewSonic Corp, ενώ συνέχισε: "Για να ικανοποιήσουμε όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το CAD, γραφίστες και άλλες απαιτητικές χρήσεις, η VX2880ml 4K προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας σε εξίσου προσιτή τιμή".

Η οθόνη θα γίνει διαθέσιμη μέχρι το τέλος του Ιουλίου στην προτεινόμενη τιμή των $831, για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

[img_alt=ViewSonic VX2880ml: Μια 4K2K οθόνη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums451-picture30307.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now