MetallicGR

Apple: Ανοίγει Ebay Store με μεταχειρισμένα προϊόντα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Apple: Ανοίγει Ebay Store με μεταχειρισμένα προϊόντα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Η Apple ανοίγει το δικό της Ebay Store και πουλάει μεταχειρισμένα, ξεκλείδωτα iPhone 5.

Σε μια, μάλλον περίεργη αλλά εξίσου ευχάριστη κίνηση προχώρησε η Apple, ανοίγοντας ένα Ebay Store το οποίο θα πουλάει μεταχειρισμένα iPhone 5 (αλλά και άλλες συσκευές της εταιρείας), με εγγύηση 1 έτους, πλήρως λειτουργικά, ξεκλείδωτα και σε αρκετά συμφέρουσες τιμές. Το iPhone 5 βρέθηκε στο Factory Outlet eBay Store (όπως και ονομάζεται το κατάστημα) προς 449-499$.

Τα iPhones είναι ελεγμένα από την ίδια την Apple για την αρτιότητα τους, τόσο από πλευράς λειτουργικότητας, όσο και εμφάνισης. Λεπτομέρειες δείτε εδώ, (το κατάστημα αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν διαθέτει διαθέσιμο στοκ και το περιμένει την Παρασκευή).

Ακόμη περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

[img_alt=Apple: Ανοίγει Ebay Store με μεταχειρισμένα προϊόντα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30322.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ή πράγματι σφίξανε, ή με τα προγράμματα κάποιου μεγάλου carrier θα έπαιξαν τίποτα ΥΠΕΡΜΑΖΙΚΕΣ επιστροφές στην λήξη του συμβολαίου από τιμολογιακό fail και θα βρέθηκε η apple με βουνά μεταχειρισμένα που δεν ξέρει τι να τα κάνει.

Either way, κρυφογελάω :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now