Recommended Posts

[NEWS_IMG=Giveaway]http://www.hwbox.gr/images/news_images/coolermaster5.jpg[/NEWS_IMG]10 Ιουλίου 2014 - Μετράμε ήδη 18 ημέρες χωρίς διαγωνισμό και είπαμε να επανέλθουμε δυναμικά μιας και η Cooler Master Hellas μας έστειλε 10 ποντίκια Devastator MS2K, το οποίο αποτελεί το bundled ποντίκι του Devastator Kit και μπορείτε να το δείτε εδώ αλλά το έχουμε δοκιμάσει κιόλας εδώ. Το Devastator MS2K έχει εργονομικό ultra flat σώμα, 800/1600/2000 DPI modes, μεγάλη ροδέλα ενώ στο εμπρόσθιο μέρος του και πάνω στο σώμα του υπάρχει μπλέ φωτισμός.

10x

257-albums360-picture24052.gif

Αυτή την φορά είπαμε να κάνουμε κάτι πιο διασκεδαστικό - οι παλιοί θα το θυμούνται σίγουρα και θα γελάσει το χειλάκι τους - οι νέοι μάλλον θα το βρουν ενδιαφέρον...αλλά το πιο μεγάλο ενδιαφέρον θα συγκεντρώσει το τελευταίο ποστ του διαγωνισμού που θα συνδέσουμε την "Ιστορία τριών λέξεων" - η οποία μάλλον δεν θα βγάζει νόημα - και θα βγεί μια μεγάλη ιστορία!

Ναι, καλά καταλάβατε, θα παίξουμε το "Ιστορία Τριών Λέξεων". Κάθε μέλος θα γράφει από τρείς λέξεις οι οποίες (θα θέλαμε) να κολλάνε με τις τρείς λέξεις του προηγούμενου ποστ!

Όσα περισσότερα ποστ κάνετε, τόσες περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε να κερδίσετε ένα από τα 10 ποντίκια μιας και η διαδικασία κλήρωσης η οποία θα γίνει μέσα από το random.org, θα βάλουμε τον συνολικό αριθμό των posts που θα γίνουν μέχρι τις 20/07 στις 23:59:59 και θα βγάλουμε έναν έναν τους νικητές (οι οποίοι δεν μπορουν να είναι Founders/Administrators/Moderators/Reviewers & Newsposters αλλά μπορουν να συμμετάσχουν ελεύθερα κάνοντας post).

Επίσης κάθε μέλος μπορεί να κερδίσει ένα και μόνο ποντίκι.

Ευχαριστούμε θερμά την

Cooler Master Hellas για την παραχώρηση των δώρων!

Let the story begin...hf & gl everyone

:D

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now