MetallicGR

O Λιονέλ Μέσι στο εξώφυλλο του FIFA 15

Recommended Posts

[NEWS_IMG=O Λιονέλ Μέσι στο εξώφυλλο του FIFA 15]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sports3.jpg[/NEWS_IMG] Η ΕΑ Sports αποκάλυψε το επίσημο box art του FIFA 15, το οποίο θα κοσμεί για ακόμη μία χρονιά ο άσος της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με την εταιρεία, μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου θα ενταχθούν στο εξώφυλλο και άλλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αν και για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί το ποιος θα συνοδεύει τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή στην ευρωπαϊκή έκδοση του FIFA 15. Ο πολυαναμενόμενος τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου και σε εκδόσεις για PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One.

[img_alt=O Λιονέλ Μέσι στο εξώφυλλο του FIFA 15]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums451-picture30566.jpg[/img_alt]

Βρείτε μας και στα..

2195-albums451-picture30465.png2195-albums451-picture30466.png2195-albums451-picture30467.png

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

παλτο επειδη επαιξε μετρια σε ενα τουρνουα. λολ.

ειναι 26/27 ποσο ειναι και εχει βαλει κανα 250αρι γκολς σε 280 αγωνεσ.

λογικο και αναμενομενο ειναι να μην μπορει να παιζει 10+ χρονια μονιμα στο τερμα.

Link to comment
Share on other sites

Τι σημασία έχει..έπρεπε να πάρει το τρόπαιο..πήρε άδικα ένα βραβείο που δεν το άξιζε σε καμία περίπτωση τα άλλα είναι άσχετα με το mudial.

Link to comment
Share on other sites

1986 (?) vs 2014. Εχει αλλαξει απιστευτα πολυ το ποδοσφαιρο!

Δεν δικαιολογω τον μεσι, και για μενα κακως πηρε το βραβειο γιατι ηταν αφαντος οταν τον χρειαστηκε η ομαδα, αλλα μην τα μηδενιζουμε ολα. το μονο που τους χωριζει ειναι 1 μουντιαλ. Σε ολα τα αλλα τον εχει ηδη περασει.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μηδενίσαμε τίποτα..το παλτό πήγαινε στο τελικό! Στο τελικό του mudial έπαιζε παοκ vs Γερμανία!!! [MENTION=4793]khetzal[/MENTION]!!! :hehe: Και ο Σαλπιγγίδης θα το έχανε στο 20 αυτό!!

Link to comment
Share on other sites

Ο Maradona δεν πήρε το μουντιάλ μόνος του.....Πολύ εσφαλμένη αντιληψη αυτή. Είχε πολύ βοήθεια από Πασαρέλα, Μπουρουσαγκα,Βαλντάδο.....Ο Μέσσι με εξαίρεση λίγο τον Ντι Μαρία ήτανε εντελώς μόνος του. Όλα τα μεγάλα όπλα της Αργεντινής ήτανε της πλάκας. Και δες λίγο βίντεο με τις άμυνες του 86 (με τα μάτια εντελώς) και δες και π.χ. στον τελικό πριν ακουμπήσει μπάλα ο Μέσσι πόσοι παίκτες πέφτανε πάνω του.....;)

Link to comment
Share on other sites

Ααα ναι πως το ξέχασα..ο μέσι παίζει στην ομάδα του λαού του λιμανιού...τς τς ντροπή μου...κράτα το λολ η μπαρτσελόνα δεν θα πάρει ούτε φέτος κάτι...

Link to comment
Share on other sites

Σου είπα εγώ ότι είσαι μπαρτσελόνα? Σου είπα ότι η μπαρτσελόνα θα είναι χάλια φέτος και θα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο κοντός..

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσει κάτι ο caution που είναι άμπαλος; Είναι τέτοια πεχτούρα αυτός ή κλασικά hype; Εννοώ θα τον θυμόμαστε 30 χρόνια μετά ή να 'χαμε να λέγαμε;

Link to comment
Share on other sites

ο μεσι χωρις ινιεστα, τσαβι δεν μπορει να παιξει. (φανηκε στο Mundial)

Ειναι ομως απιστευτα καλος παικτης αλλα παιζει και με αντιστοιχα καλους συμπαικτες. Τον αν ειναι ο καλυτερος ολων ή οχι δεν το ξερω. Παλτο δεν ειναι σιγουρα.

btw την barca την μισω για 2 λογους. Τον τροπο που παιζει και το pro.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now