MetallicGR

Αναμένονται πάνω από 5.800 περικοπές στη Microsoft

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αναμένονται πάνω από 5.800 περικοπές στη Microsoft]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft φέρεται πως θα προχωρήσει στις μεγαλύτερες περικοπές θέσεων εργασίας των τελευταίων πέντε ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω Μέσο αναφέρει ότι οι μειώσεις θα επηρεάσουν πιθανότατα το τμήμα μάρκετινγκ, μηχανικής, καθώς και τους πρώην εργαζόμενους της Nokia. Οι περικοπές ίσως να είναι ακόμα μεγαλύτερες από το 2009, όπου η εταιρεία μείωσε το προσωπικό της κατά 5.800 υπαλλήλους, ενώ οι περικοπές αναμένεται να επηρεάσουν επίσης το τμήμα μάρκετινγκ του Xbox.

Σημειώνεται ότι η αμερικανική εταιρεία απασχολεί 127.104 εργαζόμενους, ενώ δεν έχει γίνει σαφές πότε θα ξεκινήσουν οι απολύσεις, ωστόσο το Bloomberg αναφέρει ότι θα μπορούσε να είναι το συντομότερο, ίσως και μέσα στην εβδομάδα. Η ετήσια συνάντηση του τμήματος πωλήσεων της Microsoft έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουλίου, την ίδια μέρα που η εταιρεία δημοσιεύει τα τελευταία της οικονομικά αποτελέσματα. Ο CEO της Microsoft Satya Nadella έχει υποσχεθεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας και στις 22 του μήνα οι περικοπές των θέσεων εργασίας αναμένονται ως μέρος της αναδιάρθρωσης και της ενσωμάτωσης του προσωπικού της Nokia.

[img_alt=Συνεργασία μεταξύ IBM και Apple]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums451-picture30710.jpg[/img_alt]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Βρείτε μας και στα..2195-albums451-picture30465.png2195-albums451-picture30466.png2195-albums451-picture30467.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now