Recommended Posts

[NEWS_IMG=Xiaomi Mi4, η αποκάλυψη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Μόλις χθες ανακοινώθηκαν τα επίσημα στοιχεία του Xiaomi Mi4.

Στις 22 Ιουλίου, όπως είχε αποφασιστεί, η Xiaomi αποκάλυψε το νέο flagship smarthpone της το οποίο θεωρείται μάλιστα ως το "iPhone της Κίνας". Το τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυση 1080p και θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 801 της Qualcomm στα 2.5GHz, 3GB RAM, 13MP camera με real time HDR και 4K video recording, LTE συνδεσιμότητα αλλά και επιλογή ανάμεσα σε 32 και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Στην πρόσοψη συναντάμε μια επιπλέον κάμερα 8MP. Το Xiaomi Mi4 θα εξοπλίζεται με μπαταρία 3,080 mAh ενώ θα τρέχει το MIUI στην 5η έκδοσή του που βασίζεται στο Android 4.4.2 KitKat. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή της συσκευής έχει οριστεί $322 με την διαθεσιμότητά του να ξεκινά από τις 29 Ιουλίου.

[img_alt=Xiaomi Mi4, η αποκάλυψη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture30943.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τέλειο φαίνεται..ποιοτικά δεν ξέρω τι λέει...αν είναι ωραία στημένο το android όπως στο m8 δεν χρειάζονται 3gb ram αλλά όσο περισσότερη τόσο καλύτερα!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now