MetallicGR

Intel Moorefield: πληροφορίες για την smartphone πλατφόρμα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Moorefield: πληροφορίες για την smartphone πλατφόρμα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] Έρχονται στην δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες για την Moorefield smartphone πλατφόρμα της Intel.

Η νέα πλατφόρμα προορίζεται για την "φορητή αγορά" δηλαδή smartphones και tablets τα οποία θα χρησιμοποιούν Android. Συγκεκριμένα μαθαίνουμε πως μερικά Atom SoC έχουν ήδη αρχίσει να αποστέλλονται (Z3460, Z3530, Z3560 και Z3580) με τα τετραπύρηνα μοντέλα να κατασκευάζονται στα 22nm και θα είναι 64-bit. Τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας περιλαμβάνουν συχνότητες 2.3 GHz, άγνωστη μέχρι στιγμής αρχιτεκτονική η οποία ενδέχεται να είναι Silvermont ή Goldmont, 4GB LPDDR3 800 MHz, 256GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 13MP με δυνατότητα καταγραφής 1080p 60 fps βίντεο, και μια 2.1 MP στην πρόσοψη. Το Android λειτουργικό θα έρχεται στην έκδοση 4.4.2 ενώ θα δούμε και το "L".

Από πλευράς συνδεσιμότητας, τα tablets και τα smartphones της πλατφόρμας θα υποστηρίζουν LTE 150Mbps και HSPA+ 42Mbps.

[img_alt=Intel Moorefield: πληροφορίες για την smartphone πλατφόρμα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture31013.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now