MetallicGR

LEPA LV12 CPU Cooler: Διαθέσιμη στην Ευρώπη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=LEPA LV12 CPU Cooler: Διαθέσιμη στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lepa.jpg[/NEWS_IMG] Η LEPA ξεκινάει την διάθεση της LV12 ψύκτρας στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η εν λόγω ψύκτρα είναι το αποτέλεσμα αρκετών ερευνών και μελετών σύμφωνα με την εταιρεία, κάνοντάς την λεπτή αλλά αποδοτική με συμβατότητα για full profile μνήμες. Η θερμική αντίσταση της ψύκτρας είναι ίση με 0.095°C/W, πράγμα που την καθιστά ανάμεσα στις καλύτερες της κατηγορίας της. Ο υψηλής ποιότητας ανεμιστήρας εξοπλίζεται με "Barometric Oil-less" bearing και λειτουργεί σε τρία προφίλ, Silence, Performance και Overclocking Mode με τις ταχύτητες περιστροφής να είναι 800 – 1.500/1.800 και 2.200 αντίστοιχα, ενώ έχουν διάρκεια ζωής 160.000 ώρες.

Η ψύκτρα έχει μια όμορφη και ελκυστική εμφάνιση με μαύρη ματ επίστρωση που ταιριάζει με κάθε τύπο hardware ενώ είναι φυσικά συμβατή με όλα τα γνωστά sockets της Intel και AMD. Η τιμή της στην Ευρώπη ανέρχεται στα 36.90 Euro συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

[img_alt=LEPA LV12 CPU Cooler: Διαθέσιμη στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture31250.jpg[/img_alt]

[img_alt=LEPA LV12 CPU Cooler: Διαθέσιμη στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture31251.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now