Nickzzz

Ανανέωση για τους Macbook Pro

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανανέωση για τους MacΒook Pro]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple.jpg[/NEWS_IMG]Αλλά μόνο στα μοντέλα με την Retina display.

Πριν λίγο καιρό η Intel ανακοίνωσε νέα μοντέλα για τους mobile Haswell επεξεργαστές της και καθώς η τεχνολογία των 22nm έχει ωριμάσει, μπόρεσε να αυξήσει τις συχνότητες κατά 200MHz χωρίς να αυξηθούν οι θερμικές απαιτήσεις τους. Κάποια από αυτά τα μοντέλα λοιπόν θα τοποθετηθούν στις ανανεωμένες σειρές των Apple Macbook Pro. Εκτός όμως από τις βελτιωμένες συχνότητες θα έχουμε και αύξηση στην RAM στα μοντέλα των 13 και 15 ιντσών, ενώ παράλληλα έχουμε και φήμες για την παρουσίαση ενός MacBook με μικρότερη οθόνη στις 12 ίντσες.

Όπως είναι λογικό οι συχνότητες των επεξεργαστών έχουν αυξηθεί κατά 200MHz ενώ το δυνατότερο μοντέλο 15 ιντσών μπορεί να πάρει μέχρι τον Intel Core i7-4980HQ με βασική συχνότητα λειτουργίας τα 2,8GHz και μέγιστη turbo clock τα 4,0GHz ενώ είναι διαθέσιμος μέσω CTO (configure-to-order). Παράλληλα η μνήμη έχει αυξηθεί στα 8GB από 4GB στα βασικά μοντέλα των 13 ιντσών και στα 16GB από 8GB στα μοντέλα των 15 ιντσών. Οι τιμές τους έχουν παραμείνει στα ίδια επίπεδα με τα μοντέλα που αντικαθιστούν ενώ είναι άμεσα διαθέσιμα στο website της Apple.

[img_ALT=Ανανέωση για τους MacΒook Pro]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums357-picture31298.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Ανανέωση για τους MacΒook Pro]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums357-picture31299.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now