Recommended Posts

Παίδες ενός φίλου το Logitech Performance Mouse MX έχει θεματάκι με την μπαταρία και ψάχνω για replacement αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω καλά. Μπορεί κάποιος να μου linkάρει ίσως;

Η μπαταρία του είναι επαναφορτιζόμενη λιθίου Nimh 600mAh 3.7V αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω συγκεκριμένα Logitech replacement ή κάτι γενικό, για αυτό θέλω την βοήθειά σας.

Link to comment
Share on other sites

Εύκολα άνοιγε και την έβγαλα την μπαταρία, τα είχα δει αυτά τα threads ναι. Απλά δεν παρατήρησα το post κάτω κάτω που linkαρε στο battery bay. Άρα πάω για αυτήν Battery for Logitech MX Revolution

Case closed thanks punderα, νυστάζω και είμαι απίστευτα κουρασμένος οπότε το προσπέρασα τελείως εκείνο το post :P

Link to comment
Share on other sites

Εύκολο είναι ρε άμα θες να σου δείξω :hehe: Νόμιζα ότι είναι πιο δύσκολο να το ανοίξεις, αλλά εννοείται ότι και για αυτό το πράγμα υπήρχε 17 λεπτά youtube video που ο τύπος ήταν τέρμα προσεκτικός και αναλυτικός, τόσο πολύ που πεθαίνεις :hehe:

Το χρησιμοποιούσε ένας φίλος για 2.5 χρόνια το ποντίκι και ξαφνικά την ώρα που φόρτιζε ξεκίνησαν τα λαμπάκια να είναι κόκκινα και να αναβοσβήνουν, οι περισσότεροι γράφουν ότι είναι η μπαταρία οπότε και εγώ εκεί ποντάρω. Άσε που είναι ωραίο ποντίκι και ήταν αμαρτία να πάει χαμένο, 80 ευρώ το είχε πάρει λέει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now