MetallicGR

HWBot: Παρέχει και ποσοστά OC σε CPUs και GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HWBot: Παρέχει και ποσοστά OC σε CPUs και GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc3.jpg[/NEWS_IMG] Το HWBot.org προσθέτει σε κάθε submission το ποσοστό OC που έχει υποβληθεί στην κάρτα γραφικών και στον επεξεργαστή.

Το HWBot προσθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει αρκετά τους διαγωνιζόμενους στα επόμενα contests της γνωστής βάσης δεδομένων. Συγκεκριμένα στο φετινό Team Cup 2014 υπάρχουν δύο stages τα οποία αναφέρονται στο ποσοστό υπερχρονισμού που έχει υποστεί ο επεξεργαστής και μέχρι τώρα ο υπολογισμός γινόταν με το... "κομπιουτεράκι" ανά χείρας! Από την Παρασκευή λοιπόν, σε κάθε submission θα αναγράφεται αυτόματα το ποσοστό υπερχρονισμού, για να γίνεται ακόμα πιο εύκολη η εν λόγω διαδικασία τόσο για τους νέους, όσο και για τους "βετεράνους" του αθλήματος!

[img_alt=HWBot: Παρέχει και ποσοστά OC σε CPUs και GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31481.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Θυμάμαι μια φορά με τον Αντώνη που θέλαμε να την ανεβάσουμε στρογγυλά 100% μια καημένη καρτούλα... Την καημένη, τώρα που τη θυμάμαι...

Link to comment
Share on other sites

H πλάκα είναι ότι αν έχεις ανοικτά C1E, EIST, Cool n Quiet κτλ και στο CPUZ είναι underclocked ο επεξεργαστής, αν βάλεις αυτή την ταχύτητα όταν ανεβάζεις το score δείχνει κάτι -65% :hehe:

Πάντως καλά έκαναν και το έβαλαν, θα βολέψει σε αρκετές περιπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now