MetallicGR

BenQ XL2420G Hybrid Engine G-SYNC Monitor

Recommended Posts

[NEWS_IMG=BenQ XL2420G Hybrid Engine G-SYNC Monitor]http://www.hwbox.gr/images/news_images/benq.jpg[/NEWS_IMG] Η BenQ αποκάλυψε ένα νέο monitor το οποίο φέρει hybrid χαρακτήρα και υποστήριξη G-SYNC.

Στην ουσία πρόκειται για το XL2420G Monitor των 24 ιντσών, το οποίο επιτρέπει την απενεργοποίηση του G-SYNC και την χρήση του ως "κλασικό" Monitor σύμφωνα με τα λεγόμενα της BenQ. Η υβριδική σχεδίαση της XL2420G, δίνει την απόλυτη ελευθερία στους gamers, ενώ η τεχνολογία G-SYNC της nVidia, προσφέρει στους gamers ομαλή ροή του gameplay για καλύτερη εμπειρία.

Η hybrid engine που προαναφερθήκαμε, στην ουσία επιτρέπει στον χρήστη να "απενεργοποιήσει" το G-SYNC και να λειτουργήσει την οθόνη σε "classic" mode, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την παραμετροποίηση της εικόνας, όπως Motion Blur Reduction, Gaming Refresh Rate Optimization Management (100/120/144Hz), Black eQualizer, Smart Scaling και την τεχνολογία μείωσης του Low Blue light, Gaming Eye-Care. H XL2420G θα γίνει διαθέσιμη από το Φθινόπωρο.

[img_alt=BenQ XL2420G Hybrid Engine G-SYNC Monitor]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31491.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ωραίες οι κόκκινες λεπτομέρειες, αλλά βάλε gsync βάλε Hz, καταλήγεις να πληρώνεις ΤΝ όσο S-IPS καμιά φορά...

24αρι 1080p 60hz ips χαλαρά είναι φθηνότερα από αυτό, μόνο το κόστος του gsync να βάλεις...

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Edited by FrOsT
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now