Recommended Posts

[NEWS_IMG=H AMD μπαίνει σε... SSD χωράφια!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Η AMD , ανακοινώνει μια νέα σειρά SSDs (Radeon R7 SSD) με στόχο τους Gamers.

Οι SSDs θα έρθουν στο φως υπό την αιγίδα της OCZ η οποία και θα παραχωρήσει την τεχνογνωσία της όπως τον Indilinx Barefoot 3 M00 αλλά και τα MLC NAND flash chips της Toshiba στα 19nm και θα φέρουν το όνομα Radeon R7 SSD. Με βάση αυτά, οι επιδόσεις τους είναι λίγο πολύ γνωστές ενώ η AMD σκοπεύει να τον διαθέσει σε χωρητικότητες των 128, 240 και 480GB με τις ταχύτητες να κυμαίνονται στα 550 MB/s read και 470/530/530 MB/s writes αντίστοιχα και για τα τρία μοντέλα. Φυσικά, υποστηρίζουν το πρότυπο SATA III 6GBps, ενώ η διάρκεια ζωής τους κυμαίνεται στα 30 GB per day για 4 χρόνια σε κανονικές συνθήκες ενός καθημερινού συστήματος. Τέλος, υποστηρίζουν 256-bit hardware encryption όπως θα περίμενε κανείς αλλά τίποτα δεν έχει ειπωθεί για την εγγύηση τους.

[img_alt=H AMD μπαίνει σε... SSD χωράφια!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31502.jpg[/img_alt]

[img_alt=H AMD μπαίνει σε... SSD χωράφια!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31501.jpg[/img_alt]

[img_alt=H AMD μπαίνει σε... SSD χωράφια!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31500.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

πάμε μωρή amd όλα τα είχες οι ssd σου έλειπαν .

[MENTION=1118]venisk[/MENTION] τώρα θα μπορέσεις να φτιάξεις το amd pc των ονείρων σου αποκλειστικά με προϊόντα amd. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Στην ουσία είναι ένας OCZ Vector 150 με ένα χρόνο λιγότερη εγγύηση και 30GB εγγραφών την ημέρα αντί για 50GB.

μπομπα :hehe:

Τερμα λαθος timming για να μπεις στον χορο των ssd 2-4 χρονια νωριτερα να το συζητουσαμε :P

Link to comment
Share on other sites

Δεν κοιτάει η AMD να βγάλει κανένα επεξεργαστή με πλατφόρμα της προκοπής, μου κάνει rebrand, SSDs.

Καλά κάνει. Πουλάει CPU+GPU ή APU, πουλάει μνήμες, πλέον πουλάει και SSD. Άρα μπορεί να φτιάξει κάποιος ένα πλήρες Radeon PC. Εμάς μπορεί να μην μας ενδιαφέρει, αλλά για τους OEM είναι λουκούμι ένα τέτοιο πακετάκι δεδομένου ότι πρέπει να συνεννοηθούν με μια εταιρία και όχι 15. Αν αρχίσει να βγάζει και κουτάκια με τροφοδοτικά, έστω και rebranded, κυρίως all in one και μικρά τύπου NUC, θα καταφέρει να πουλήσει πολύ περισσότερες APUs.

Link to comment
Share on other sites

Το ΕΝΑΣ να τα φτιάχνει όλα ισχύει ίσως στην περίπτωση της intel που παράγει τα εξαρτήματα των SSD που πουλάει. Στις μνήμες και τους SSDs η AMD απλά βάζει αυτοκολλητάκια.

Οπότε, πάρε το αλλιώς, βρίσκει.

Link to comment
Share on other sites

Το ξέρω τι κάνει η intel η amd δεν είναι καλύτερη. Αγοράζει ένα προϊόν αλλουνού βάζει ένα αυτοκόλλητο και το εκμεταλλεύεται..επειδή είναι φτηνότερα δεν πάει να πει ότι δεν είναι τα ίδια σκατά..Στην συγκεκριμένη περίπτωση δλδ τι κάνει? Αγοράζεις ένα μούφα amd σύστημα με πράγματα με αυτοκόλλητα σε μεγαλύτερες λογικά τιμές απο τι κάνουν ξεχωριστά.

Προφανώς και βρίσκει με τόσα happy medium γύρω γύρω!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now