MetallicGR

Ανανεωμένοι AMD Kaveri APUs το 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανανεωμένοι AMD Kaveri το 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd5.jpg[/NEWS_IMG] Μιας και δεν αναμένονται άλλοι νέοι επεξεργαστές πριν την εμφάνιση των Carrizo, η AMD σύμφωνα με φήμες, ενδέχεται να λανσάρει "ανανεωμένους" Kaveri APUs.

Η φήμη διαδόθηκε από το Ιταλικό site Bitandchips.it, με το WCCFTech να το αναδημοσιεύει λέγοντας πως φυσικά, τίποτα δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο. Η AMD λοιπόν, ενδέχεται τους επόμενους μήνες μέσα στο 2015 να διαθέσει τους ανανεωμένους Kaveri APUs για να το FM2+ socket τρενάροντας έτσι τους επερχόμενους Carrizo που θα έρθουν το 2016 και γεμίζοντας έτσι το κενό που πιθανόν να δημιουργηθεί στην αγορά. Επίσης αναφορικά με τους τελευταίους, οι φήμες που διέρρευσαν από το ίδιο site, μιλούν για νέο socket που θα ακούει στο όνομα FM3+, χωρίς υποστήριξη DDR4 με τα πρώτα Carrizo για notebooks να έρχονται μέσα στο 2015.

Οι Refreshed Kaveri APUs σύμφωνα με την πηγή, θα έρχονται με υψηλότερους χρονισμούς και νέο revision. Βέβαια καλό θα είναι να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

[img_alt=Ανανεωμένοι AMD Kaveri το 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31508.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now