MetallicGR

Στις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται το iPhone 6

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται το iPhone 6]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Νέες πληροφορίες θέλουν το επόμενο iPhone να έρχεται στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το website Re/code που εξέδωσε τις εν λόγω πληροφορίες, αναφέρει πως για την συγκεκριμένη ημερομηνία, η Apple έχει "κανονίσει" ένα event το οποίο πιθανότατα θα σχετίζεται με την αποκάλυψη του iPhone 6, της νέας ναυαρχίδας της εταιρείας. Η "εγκυρότητα" των πληροφοριών επιβεβαιώνεται και από την Wall Street Journal αλλά και το Bloomberg που επικαλούνται τις δικές τους πηγές. Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως η Apple έχει παραγγείλει περίπου 80 εκατομμύρια συσκευές iPhone 6 για το 2014, πράγμα που θα το κάνει το μεγαλύτερο launch στην ιστορία του.

[img_alt=Στις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται το iPhone 6]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31527.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα κάνει 1000 ευρώ..αλλά σίγουρα θα μας μιλάνε λες και ανακάλυψαν την φωτιά και τον τροχό..επαναπροσδιορισαμε το τηλέφωνο με γουρλωμένα μάτια και άσπρο φοντο..:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ας λένε ότι θέλουν. Εγώ αν έκανε στα 300-400? θα το έπαιρνα. Αλλά εκεί που τα φτάσανε, και αναφέρομαι σε όλες τις "ναυαρχίδες", ψάχνουν για μ@κες.

Τα ίδια γίνονται πάντα. Τα πρώτα κινητά είχαν 300.000δρχ. Μετά μας τα χάριζαν. Μετά ακρίβυναν. Μετά άρχισαν πάλι οι γενναίες επιδοτήσεις. Τώρα πήραν πάλι την ανηφόρα. Πήρα το πρώτο iPhone (2G) με 280?. Μετά πήγα στο 4 με 180? (επιδότηση). Τώρα που τους ρώτησα για να πάρω το 5S ήθελαν 500? με την επιδότηση. Από εδώ πάνε κι οι άλλοι. Αν δεν το βρω σε καλή τιμή και χαλάσει το 4ρι που έχω, γιατί μέχρι στιγμής είναι σκυλί, ούτε η μπαταρία δεν έχει πέσει, τότε θα πάω σε κινέζικο με Android και τέλος. Έκανα την αρχή με 9.7" tablet και παίζει μια χαρά για τα 180? που έδωσα. Σε λίγο θα μας ζητάνε για τα κινητά περισσότερα από όσα κοστίζει το desktop μας... ΈλεοC.

Link to comment
Share on other sites

@Wizard!

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα μόνο.

Εδώ το 5S με διετές συμβόλαιο και πάγιο των 75? που το 2ο χρόνο θα πέσει στα 40? το τηλέφωνο κοστίζει 200?. Σύνολο δηλαδή, 1580?. Το πρόγραμμα δε, περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις και SMS προς όλους και 4GB data το μήνα.

Για να κάνεις το ίδιο στην Ελλάδα, να δώσεις δηλαδή 200? για το τηλέφωνο θα πρέπει να πάρεις πρόγραμμα με πάγιο 125? για δύο χρόνια. Σύνολο δηλαδή 3200?.

Link to comment
Share on other sites

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα μόνο.

Για τις επιδοτήσεις συμφωνώ. Αλλά και η καθαρή τιμή των τηλεφώνων ανεβαίνει αρκετά παραπάνω από τους τιμαρίθμους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now