MetallicGR

Η Lenovo ανακοινώνει Vibe Z2 Pro smartphone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Lenovo ανακοινώνει Vibe Z2 Pro smartphone]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lenovo.jpg[/NEWS_IMG] Η Lenovo ανακοίνωσε το Vibe Z2 Pro smartphone (phablet) της το οποίο θα αντικαταστήσει το Vibe Z1 φέρνοντας ακόμα καλύτερο hardware και υψηλή ανάλυση.

Το νέο smartphone θα χρησιμοποιεί μια οθόνη 6 ιντσών, IPS τεχνολογίας με ανάλυση 2560x1440 pixels και είναι κατασκευασμένο σε μεταλλικό σασί. Στο εσωτερικό συναντάμε τον γνωστό επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AC) ο οποίος χρονίζεται στα 2.5 GHz και διαθέτει 4x Krait 400 πυρήνες αλλά και την Adreno 330 GPU. Συνοδεύεται επίσης από 3GB RAM και 32GB εσωτερικής μνήμης, χωρίς MicroSD slot.

Η κάμερά του είναι 16MP με υποστήριξη OIS (Optical Image Stabilizer), dual LED flash και 4K καταγραφή βίντεο. Επιπρόσθετα το τηλέφωνο υποστηρίζει 4G LTE συνδεσιμότητα και διπλές SIM ενώ η μπαταρία του είναι 4000 mAh για αρκετές ώρες χρήσης. Οι διαστάσεις του είναι 156 x 81.3 х 7.7 mm και αναμένεται σύντομα η διαθεσιμότητά του στην αγορά.

[video=youtube;LwmvrHgFHdk]

[img_alt=Η Lenovo ανακοινώνει Vibe Z2 Pro smartphone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture31548.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

H Lenovo πουλάει καλά σε άλλες αγορές; Γιατί συνεχίζει να βγάζει κινητάρες και συνεχίζουμε να μην τα βλέπουμε Ευρώπη...

κινα.

μονο.

και ο firekiller απο ευρωπη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now