MetallicGR

Μείωση των συνδρομητών στο World of Warcraft

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μείωση των συνδρομητών στο World of Warcraft]http://www.hwbox.gr/images/news_images/moba2.jpg[/NEWS_IMG] Η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα χθες ότι ο αριθμός των συνδρομητών του World of Warcraft έπεσε κατά 800.000 φτάνοντας στους 6.8 εκατομμύρια μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Η πτώση αυτή ακολουθεί την προηγούμενη μείωση των subscribers, καθώς μέχρι και τις 31 Μαρτίου το παιχνίδι διέθετε 7.6 εκατομμύρια συνδρομητές, αριθμός μικρότερος από ακόμη προηγούμενα οικονομικά τρίμηνα. Η εταιρεία πρόσθεσε επίσης στην ανακοίνωσή της ότι η πτώση αυτή παρατηρήθηκε κυρίως στην Ανατολή και ότι ακολουθεί το γνωστό για την εταιρεία patern, καθώς παρόμοιου μεγέθους πτώση των συνδρομητών είχε συμβεί στο τέλος του κύκλου ζωής του Cataclysm στο δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Υποστηρίζεται επίσης από την Activision Blizzard ότι οι συνδρομές αυξήθηκαν και πάλι όταν κυκλοφόρησε το Myst of Pandaria Expansion και πως αναμένουν να συμβεί το ίδιο με την κυκλοφορία του Warlords of Draenor Expansion, το οποίο θα εμφανιστεί στις 20 Δεκεμβρίου περίπου και θα προσφέρει οπτικές βελτιώσεις στους χαρακτήρες του παιχνιδιού, αύξηση του level cap στο 100, αλλά και δυνατότητα για boost κάθε χαρακτήρα κατευθείαν στο lvl 90.

[img_alt=Μείωση των συνδρομητών στο World of Warcraft]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture31599.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now