MetallicGR

EK: Νέο Full board Waterblock για την GBT Z97 SOC Force

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EK: Νέο Full board Waterblock για την GBT Z97 SOC Force]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ek.jpg[/NEWS_IMG] Η EK Waterblocks παρουσίασε ένα full board waterblock για την GIGABYTE GA-Z97X-SOC Force overclocking μητρική.

Το EK-FB KIT για την GA-Z97X-SOC Μητρική της GIGABYTE είναι σύμφωνα με την EK, ένας ολοκληρωμένος τρόπος να ψύξετε την εν λόγω μητρική, αλλά και το Z97 chipset με νερό! Το kit απαρτίζεται από το PCH waterblock αλλά και το δεύτερο VRM/MOSFET waterblock για τις φάσεις τροφοδοσίας. Η βάση των waterblock είναι κατασκευασμένη από ηλεκτρολυτικό χαλκό με την κορυφή του, να κατασκευάζεται από ακρυλικό γυαλί ή POM acetal ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Μέσα στο kit θα βρείτε και mounting μηχανισμό αλλά και thermal pads. Η τιμή του πακέτου ορίστηκε στα 79.95? και για τις δύο εκδόσεις.

[img_alt=EK: Νέο Full cover Waterblock για την GBT Z97 SOC Force]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31729.jpg[/img_alt]

[img_alt=EK: Νέο Full cover Waterblock για την GBT Z97 SOC Force]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31730.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

^ ναι... Μέχρι Χ58 το καταλάβαινα αλλά από εκεί και πέρα περάσαμε στο overkill...

Πραγματικά νομίζω ότι απευθύνεται μόνο σε άτομα που φτιάχνουν modded cases και τα παρουσιάζουν από 'δω κι από 'κει. Άντε και σε κάνα πικραμένο που θα θέλει το ίδιο κουτί οπότε θα τα σκάσει :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now