MetallicGR

Η ημερομηνία εμφάνισης της πλατφόρμας Haswell-E αποκαλύφθηκε

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ημερομηνία εμφάνισης της πλατφόρμας Haswell-E αποκαλύφθηκε]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες οι επεξεργαστές Haswell-E της πλατφόρμας X99 με το ομώνυμο Chipset θα αποκαλυφθούν στο τέλος του μήνα.

Με το λανσάρισμά τους να ακολουθεί την ίδια μέρα (29 Αυγούστου) σύμφωνα με πληροφορίες του Hermitage Akihabara. Τα μέχρι στιγμής γνωστά είναι το CPU-Z screenshot που διέρρευσε και δείχνει περισσότερες πληροφορίες για τον κορυφαίο από τους 3 συνολικά επεξεργαστές του lineup. Στόχος της Intel, είναι οι enthusiasts ανά τον κόσμο γι' αυτό και η πλατφόρμα ονομάζεται "high end desktop" HEDT, ενώ η ίδια πλατφόρμα θα αγαπηθεί και από ανθρώπους που χρειάζονται μεγάλη υπολογιστική ισχύ, συστήματα γνωστά και ως workstations.

Οι επεξεργαστές που θα εισαχθούν για να αντικαταστήσουν τους Ivy Bridge για την εν λόγω κατηγορία προϊόντων είναι ο εξαπύρηνος Core i7 5820K, ο επίσης εξαπύρηνος Core i7 5930K και τέλος ο πρώτος οκταπύρηνος desktop επεξεργαστή Core i7 5960X ο οποίος θα εμφανίζεται με 16 λογικούς πυρήνες με την χρήση hyperthreading. Οι τιμές των CPUs λέγεται ότι θα ξεκινούν από τα 350$ για το φθηνότερο μοντέλο και θα αγγίζουν και τα 1000$ για τον flagship Core i7 5960X.

[img_alt=Η ημερομηνία εμφάνισης της πλατφόρμας Haswell-E αποκαλύφθηκε]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture31770.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ μόνο σε ES 1150/2011 τα έχω δει και πρέπει να είναι από το τέρμα διαφημισμένο (non yet at full effect και μία φορά ακυρωμένο) 14nmάτο fab 42 τους, στην Αριζόνα.

Ένα από τα πρώτα USAάτα 1150 θα το έψηνα έτσι για novelty :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now