MetallicGR

AMD: FreeSync ready monitors μέσα στο 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD: FreeSync ready monitors μέσα στο 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd6.jpg[/NEWS_IMG] Ο Richard Huddy της AMD έκανε γνωστό πως μέσα στο 2015 θα δούμε τα πρώτα monitors από τρίτους κατασκευαστές τα οποία θα υποστηρίζουν την τεχνολογία της AMD FreeSync.

Χωρίς να ονομάσει εταιρείες, ο Richard Huddy της AMD είπε πως τα πρώτα monitors με υποστήριξη της νέας τεχνολογίας FreeSync που επιτρέπει την εξομάλυνση των καρέ για ομαλότερο gaming. Επίσης τόνισε πως θα υπάρξουν κλίμακες με entry level προϊόντα που θα ξεκινούν από τα 24Hz και θα φτάνουν μέχρι τα 144Hz (και περισσότερο) στα high end μοντέλα και θα λειτουργεί μέσω της eDP 1.2a (embedded Displayport θύρας) με τους κατασκευαστές να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν εάν θα την υποστηρίξουν ή όχι. Τέλος, το πρωτόκολλο ονομάζεται FreeSync / Adaptive Sync και ήδη υποστηρίζεται από την VESA με τη νεότερη προσθήκη της Displayport 1.2a που ανακοινώθηκε στην φετινή CES 2014.

[img_alt=AMD: FreeSync ready monitors μέσα στο 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31872.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now