katsu

Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Warlords of Dreanor

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Warlords of Draenor]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG]Ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στο Azeroth.

Το νέο και πέμπτο στη σειρά expansion του World of Warcraft πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά, στις 13 Νοεμβρίου! Στο καινούριο αυτό κεφάλαιο της τεράστιας ιστορίας του Warcraft θα μεταφερθούμε στο Draenor, την πατρίδα των Orcs και των Draenei. H περιοχή είναι χωρισμένη σε 7 zones και είναι γεμάτη με νέα battlegrounds, bosses, dungeons και raids. Δεν είναι αυτές μόνο οι αλλαγές, καθώς το level cap αυξάνεται στα level 100 ενώ πλέον θα απολαμβάνουμε ανανεωμένα και πιο όμορφα μοντέλα μετά από τα cosmetic updates στις φυλές του WoW. Τέλος θα έχουμε τη δυνατότητα να χτίσουμε και να επανδρώσουμε το δικό μας φρούριο, που θα λειτουργεί και ως βάση επιχειρήσεων.

Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με την τιμή για το Standard Edition στα 44,99? και το Digital Deluxe στα 59,99? που θα περιλαμβάνει το Dread Raven Mount και Dread Hatchling Pet, portraits για το Starcraft II και το Warsong Pennant για το Diablo 3. Τέλος, ανακοινώθηκε και η Collector's Edition η οποία θα είναι διαθέσιμη στα 90$. Εκτός από το παιχνίδι και όλα τα περιεχόμενα της Digital Deluxe, θα περιέχει "Behind the Scenes" DVD/Blu-ray set, soundtrack CD, ένα βιβλίο Art of Warlords of Draenor 160 σελίδων, ένα mouse pad με τον Blackhand καθώς και ένα μοναδικό card back για το Hearthstone.

[img_ALT=Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Warlords of Draenor]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture31940.jpg[/img_ALT]

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/TLzhlsEFcVQ" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Edited by katsu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now