MetallicGR

ID-COOLING: Επαναπροσδιορίζοντας ένα mini-ITX κουτί

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ID-COOLING: Επαναπροσδιορίζοντας ένα mini-ITX κουτί]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Ένα περίεργο Mini-ITX κουτί λανσάρει η ID-COOLING με ιδιαίτερη σχεδίαση στο εσωτερικό.

Ο λόγος για το T60-SFX το οποίο διαθέτει ένα διαφορετικό τρόπο με τον οποίο τοποθετεί το τροφοδοτικό, φέρνοντάς το στο fornt panel! Επίσης σε αυτό συμβάλλει και η τεχνολογία V.C.V.P. για την ψύξη του επεξεργαστή ενώ μπορεί να δεχθεί και SFX PSUs τα οποία έχουν διαφορετικές διαστάσεις από ένα τυπικό ATX που συναντάμε συνήθως.

Υποστηρίζει ψύκτρες επεξεργαστή με μέγιστο ύψος 124mm, dual-slot κάρτες γραφικών έως 260mm και χώρο για δύο 2.5" SSD's ή έναν 3.5". Το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 3kg και οι διαστάσεις του είναι 310X252X128mm. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή του είναι στα $79.99.

[img_alt=ID-COOLING: Επαναπροσδιορίζοντας ένα mini-ITX κουτί]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32012.jpg[/img_alt]

[img_alt=ID-COOLING: Επαναπροσδιορίζοντας ένα mini-ITX κουτί]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32013.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now