Recommended Posts

[NEWS_IMG=Tesoro Excalibur LED backlit mechanical keyboard]http://www.hwbox.gr/images/news_images/tesoro.jpg[/NEWS_IMG] Η Tesoro αποκαλύπτει ακόμη ένα gaming προϊόν και συγκεκριμένα το νέο Excalibur Μηχανικό Gaming Πληκτρολόγιο.

Το νέο πληκτρολόγιο της Tesoro έρχεται με μικρό σχετικά μέγεθος, ιδανικό για το έχετε παντού και πάντα μαζί σας. Διαθέτει LED φωτισμό 4 επιπέδων, USB 6 N-Key Rollover χρηστικότητα, 1000Hz polling rate για "δυνατό" gaming, 512kB μνήμη για αποθήκευση προφίλ. Το Excalibur έρχεται και με ειδικό λογισμικό με όμορφο περιβάλλον για την παραμετροποίηση των Macro keys ενώ κάθε πλήκτρο του είναι προγραμματιζόμενο σε 5 sets προφίλ και 300 Macro keys και 2000 macro key χτυπήματα ανά προφίλ.

Αρκετά χρήσιμα είναι και τα multimedia keys που διαθέτει το νέο Excalibur ενώ στέκεται σε αντιολοσθιτικά ποδαράκια για χρήση σε κάθε επιφάνεια! Το Excalibur LED backlit mechanical keyboard της Tesoro θα έρθει στην αγορά στα μέσα Σεπτέμβρη στην προτεινόμενη τιμή των US $89.99.

[img_alt=Tesoro Excalibur LED backlit mechanical keyboard]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture31995.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Παιδια να σας ρωτησω κατι, για να μην ανοιγω νεο θεμα. Φτηνο μηχανικο keyboard, full size ομως-οχι compact, υπαρχει? Πχ σε καποιο κινεζικο brand υπαρχει κατι?Και αν ναι απο που? Γιατι βρηκα καποιες μαρκες πχ noppoo, rapoo, ducky(που ειναι και απο τα πιο γνωστα), αλλα οι τιμες τους στο ebay προσσεγιζουν η και ξεπερνουν τα επωνυμα! Εχετε καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now