katsu

Ancient Space: Ένα sci-fi RTS από την Paradox

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ancient Space: Ένα sci-fi RTS από την Paradox]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy1.jpg[/NEWS_IMG]Επιστροφή στο single player.

Αν έχετε λιώσει το Starcraft και απλά περιμένετε για το HD remake του Homeworld, τότε η Paradox σας έχει τη λύση. Αν και η Gamescom έγινε πρόσφατα και η Paradox παρουσίασε τους νέους τίτλους που θα κυκλοφορούσε, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά. Όπως και να χει, μέσω press release έγινε γ αποκάλυψη του νέου game με όνομα Ancient Space! To παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την πολωνική Creative Forge Games, ενώ στους χαρακτήρες του θα χαρίσουν τις φωνές τους ηθοποιοί γνωστών sci-fi σειρών: John Billingsley (Star Trek: Enterprise), Aaron Douglas (Battlestar Galactica), Ron Glass (Firefly), Richard Gunn (Dark Angel), Dina Meyer (Starship Troopers, Star Trek: Nemesis, Saw) και Dwight Schultz (Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Voyager).

Το Ancient Space πρόκειται για ένα "single-player, real-time strategy τίτλο που τοποθετεί τον παίχτη στην ηγετική θέση στόλου σε μία επιστημονική αποστολή στην άκρη του γνωστού σύμπαντος, χαρτογραφώντας τι υπάρχει παραπέρα στο Black Zone." Η ιστορία θα ξετυλίγεται σιγά σιγά μέσα από τις αποστολές, κάθε μία από τις οποίες απαιτούν τα κατάλληλα upgrades και το κατάλληλο πλήρωμα. Οι αποστολές θα διαφέρουν και θα ποικίλουν από εξερεύνηση μέχρι stealth, ενώ θα έρθουμε αντιμέτωποι "εξωγήινους, πειρατές αλλά και μονάδες που ακόμα δεν έχουν αναγνωριστεί."

Το Ancient Space πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/qbjCgwDkLKM" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now