Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sneak Peek: EVGA X99 Classified]http://www.hwbox.gr/images/news_images/evga2.jpg[/NEWS_IMG] Ο K|NGP|N δεν μπόρεσε να αντισταθεί και μας "δοκιμάζει" με την νέα EVGA X99 CLASSIFIED μητρική για τους νέους Haswell-E επεξεργαστές.

Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε στο Facebook του γνωστού overclocker και μας δείχνει όχι μόνο την ίδια την μητρική, αλλά και την GTX 780 Ti K|NGP|N edition η οποία θα αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό επιδόσεων. Η μητρική διαθέτει ένα επιβλητικό, κόκκινο "Ε", σήμα κατατεθέν της εταιρείας στα προϊόντα της, ενώ βλέπουμε και πολλά ακόμη καλούδια όπως LED debug οθόνη αλλά και angled 24-pin power connector, κάτι ίσως σωτήριο για αρκετούς overclockers! Στην κορυφή της, διακρίνονται τα 8 DIMM slots με υποστήριξη DDR4 μνήμες μέχρι 128GB αλλά και το LGA 2011-3 socket το οποίο θα υποστηρίζει τους Haswell-E επεξεργαστές της Intel.

[img_alt=Sneak Peek: EVGA X99 Classified]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32241.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Οι πυκνωτές χαλάνε όλο το σκηνικό.

Το bios της χαλάει όλο το σκηνικό βασικά :P Ποτέ δεν κατάφερε η EVGA να φτιάξει σωστά και απολύτως λειτουργικά BIOSes, με εξαίρεση το X58/P55 που ήταν ο σάμανος εκεί και έκανε φοβερή δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι το bios τους. Το Χ79 τους είναι πολύ καλό. Τώρα αν μου λες για Ζ87 και Ζ97 εκεί είναι λόγο RnD. Δεν ασχολούνται καθόλου με αυτά στην EVGA.

Σε μικρότερες που είχα δουλέψει ήταν μάπα. Για X79 εν ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now