MetallicGR

Νέο video από το F1 2014 της Codemasters

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο video από το F1 2014 της Codemasters]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing3.jpg[/NEWS_IMG] Με το γνωστό franchise να πλησιάζει, δείτε ένα νέο video που δημοσίευσε η Codemasters σχετικά με το επερχόμενο F1 2014.

Η Codemasters δημοσίευσε ένα ακόμη video από το επερχόμενο F1 2014, το οποίο παρουσιάζει ένα γύρο του Circuit de Spa Francorchamps μέσα από την Force India του Nico Hulkenberg. Δείτε το πόσο καλά αποδίδεται η οπτική από το κάθισμα του πιλότου της F1 και αναμείνατε τον τίτλο στις 17 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά, ενώ τα racing μου αρέσουν, πάντα τα F1 δεν μου κάθονταν καλά...
Ούτε και μένα γιατί δεν έχει πλάκα η f1 θέλει οδήγηση απόλυτης ακρίβειας..

Συμφωνώ και με τους δύο! Στο F1 2012 είχα βγάλει ολόκληρη την πρώτη σεζόν (στο easy φυσικά) και για να μπορώ να ξεκινάω σε καλές θέσεις, έκανα και practice για να μάθω την πίστα και qualifiers, μετά ακολουθούσαν 3 ή 4 γύροι νομίζω κανονικού αγώνα όπου αν ξεκινούσες πρώτος και δεν έκανες κανένα τραγικό λάθος, μπορούσες να πάρεις την πρωτιά.

Ακόμα και στο easy, σας μιλάω σοβαρά, μετά από 5-6 ώρες παιχνίδι είχαν πονέσει τα δάκτυλά μου. Ειδικά αν παίζεις στο manual κιόλας, είναι μαζοχισμός στα τέρματα :hehe:

Αυτό ήταν, δεν νομίζω να ξαναδοκιμάσω F1 παιχνίδι. Μια χαρά είναι το DiRT και αν θες να το παίξεις simulator φάση, κατεβάζεις ένα Richard Burn's Rally και το καταευχαριστιέσαι!

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς αυτό ισχύει και σε άλλα παιχνίδια..άλλο είναι το age of empires και άλλο το total war αλλά και τα 2 είναι παιχνίδια στρατηγικής...είναι ανάλογα με το πόσο θες να ασχοληθείς..εγώ θέλω να βασανίζομαι ώρες στο total war και να μου βγαίνει το λάδι αλλά στα racing ούτε καν..βαριέμαι απίστευτα..το dirt έχει οδήγηση σε έδαφος που το αμάξι χορεύει χωρίς να πρέπει να είσαι ο ίδιος ο colin mcrae για να οδηγήσεις!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now