MetallicGR

BitFenix Prodigy M σε περισσότερα χρώματα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Bitfenix Prodigy M σε περισσότερα χρώματα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/bitfenix.jpg[/NEWS_IMG] Η BitFenix ανακοίνωσε πως σύντομα θα λανσάρει στην αγορά περισσότερα χρώματα για το Prodigy M Case της ενώ θα υπάρξει και έκδοση με πλαϊνό παράθυρο.

Τα νέα χρώματα που θα συνοδεύουν το εν λόγω Case θα είναι Fire Red, Atomic Orange, Vivid Green και Cobalt Blue και θα συνυπάρχουν φυσικά με τα δύο υπάρχοντα Arctic White και Midnight Black. Το εν λόγω case υποστηρίζει μητρικές micro ATX και έχει διαστάσεις 250mm x 404mm x 359mm, διαθέτει μια θέση για συσκευές 5.25" και δύο USB 3.0 θύρες μαζί με δύο audio ports. Εσωτερικά η BitFenix έχει τοποθετημένους δύο ανεμιστήρες 120mm Spectre για τον αερισμό, ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε και ψυγείο 240mm με πάχος 27mm.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα Prodigy M κουτιά της BitFenix θα ξεκινήσουν να πωλούνται από το τέλος του μήνα με προτεινόμενη τιμή τα $100. Τέλος, δεν γνωρίζουμε τι τιμή θα έχουν οι παραλλαγές με το πλαϊνό παράθυρο.

[img_alt=Bitfenix Prodigy M σε περισσότερα χρώματα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32272.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now