JC_Denton

H ASUS σκοπεύει να βάλει τα Windows 7 στα νέα Eee PC στα μέσα του 2009

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f944693.jpg[/wrapleft]O Jerry Shen, Chief Executive Officer της ASUSTek Computer, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του θα εγκαταστήσει το επόμενης γενιάς λειτουργικό της Microsoft, Windows 7, στα επόμενα Eee PC που θα βγουν στα μέσα του 2009.

Αυτό που φαίνεται εξ αρχής από αυτή την είδηση είναι ότι η ASUS ίσως δεν έχει καμία πρόθεση ώστε να εγκαταστήσει τα Windows Vista στη δημοφιλή γενιά των netbook της. Βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι η ύπαρξη των 7 μέσα στο 2009 και φυσικά, η δυνατότητα του Eee PC να τα υποστηρίζει και να είναι ικανό να τα "αντέξει".

"Δε σκοπεύουμε να βάλουμε τα Vista σε κανένα από τα Eee PC. Πιστεύω πως στο μέλλον, στο δεύτερο μισό του έτους θα βάζουμε τα Windows 7 στα Eee PC. Προς το παρόν έχουμε μόνο το Linux και τα Windows XP και κατόπιν τα 7 - όχι τα Vista", τόνισε ο κύριος Shen.

Σύμφωνα με όλα αυτά λοιπόν, δείχνουν να επιβεβαιώνονται οι φήμες για την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 στις 3 Ιουνίου του 2009, που συμπίπτει και με τις παλαιότερες δηλώσεις του ίδιου του Bill Gates.

Αυτό που μένει να δούμε από την πλευρά της ASUS είναι το αν θα έχουν τα νέα Eee PC οθόνες αφής, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των Windows 7 πλήρως.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now