MetallicGR

Εμφάνιση της ASUS X99-E WS Μητρικής

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εμφάνιση της ASUS X99-E WS Μητρικής]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus4.jpg[/NEWS_IMG] Ακόμη μια X99 μητρική στην αγορά, αυτη τη φορά από την γνωστή εταιρεία ASUS.

Η ASUS X99-E WS είναι μια workstation μητρική όπως φαίνεται από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει. Εξοπλίζεται με το νέο socket LGA 2011-3 με πλήρη υποστήριξη για τους Haswell-E επεξεργαστές της Intel της σειράς Core i7 5xxx ενώ διαθέτει φυσικά 8 DIMM slots για εγκατάσταση DDR4 RAM. Επιπλέον εκτός από τους Desktop CPUs, υποστηρίζει και τους νέους Xeon E5 αλλά και 7 PCI-Express x16 slots για κάρτες επέκτασης.

Εκτός αυτών, διαθέτει και μια SATA Express, 8x SATA 6Gbps θύρες, διπλές LAN θύρες της Intel, Crystal Sound 2 7.1-channel κύκλωμα ήχου, δέκα USB 3.0 και δύο eSATA θύρες. Η ASUS έχει προσδώσει στην μητρική ποιοτικά υλικά με 12K solid capacitors, ProCool power connectors. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή της είναι $519 αν και ήδη πωλείται προς $499 σε ορισμένα καταστήματα.

[img_alt=Εμφάνιση της ASUS X99-E WS Μητρικής]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums250-picture32477.jpg[/img_alt]

[img_alt=Εμφάνιση της ASUS X99-E WS Μητρικής]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums250-picture32478.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πόσο πρέπει να είναι το ποσοστό μιας μητρικής που κάνει 500 δολλάρια δλδ? Ποια είναι η λογική τιμή που θα έδινες σε αυτό το κτήνος?

Link to comment
Share on other sites

1% πρέπει να έχει μια μητρική που κάνει 500$ και τόσο θα έχει, γιατί αυτό το price range δεν είναι πλέον στο consumer. Μια 300άρα την έδινα προσωπικά, από εκεί και πάνω αρχίζει να με χαλάει πάντα για single socket μητρικές.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now