MetallicGR

Ο 850 EVO SSD της Samsung έρχεται σύντομα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο 850 EVO SSD της Samsung έρχεται σύντομα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] Ο 850 EVO SSD της Samsung έρχεται σύντομα στην αγορά.

Ο νέος δίσκος της Samsung που φέρει την επαναστατική τεχνολογία των 3D vertical-NAND έρχεται σύντομα σύμφωνα με δημοσίευμα του Expreview. Μετά τη αποκάλυψη του 850 Pro, ο EVO αναμένεται να έχει χαμηλότερη τιμή ανά GB και φυσικά θα εξοπλίζεται με τα TLC 3D V-NAND chips καθώς και τον βελτιωμένο τριπύρηνο επεξεργαστή της Samsung. Επιπρόσθετα, ενδέχεται να έχει 10ετή εγγύηση ενώ το TBW αν κρίνουμε από τον Pro, ενδέχεται να βρίσκεται κοντά στα 150TB.

[img_alt=Ο 850 EVO SSD της Samsung έρχεται σύντομα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33163.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

^ indeed - συν ότι οι σημερινοί pro/evo έχουν 5/3 αντίστοιχα. Οπότε για να μην διαταραχτεί το product line up, λογικά για 10/7 ή 10/5 θα πάμε και στους 850.

Η εγγύηση στους PRO πρέπει να "προεξέχει" γιατί είναι selling point.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά πιστεύω πως θα παίξουν στα 5 χρόνια και 100TB. To θέμα βέβαια με τον 850 EVO δεν είναι αυτό, αλλά η τιμή. Αν παίξει πιο κάτω από τον MX100 τότε οι περισσότερες εταιρείες απλά θα σκίσουν πτυχία...

Link to comment
Share on other sites

Απο επιδόσεις στα ίδια κυμαίνεται ε? Πολύ στην αξιοπιστία το ρίξανε τελευταία. Έχω έναν Χ25M απο το 2009, Read 280mb/s kai write 80mb/s. Μετά απο 5 χρόνια λέω να πάρω τον 840 με read 500mb/s και write 400mb/s. Τη διαφορά για 5 χρόνια σχεδόν δε τη λες και "η τρελή εξέλιξη". Με ρυθμούς χελώνας πάνε, δώστε ρε sata4 στο λαο και 1gb/s επιδόσεις κάκσακερς. :rant:

Link to comment
Share on other sites

????????

Καλημέρα Yiorgos.

O ΜΧ100 εφόσον Crucial σίγουρα δεν θα έχει θέματα αξιοπιστίας.

Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο drive το οποίο αν και δεν το έχω κάνει review, το έχω μετρήσει για μένα, για να ξέρω που βρίσκεται είναι πως έχει περίεργη συμπεριφορά όταν γεμίζει.

Δηλαδή, από τη στιγμή που γέμισα το drive με δεδομένα (περίπου στο 85% του) κόλλησε σε SATA2 transfer rates χωρίς να ξεκολλάει με τίποτα. Τι άλλαξα drivers, τι restart έκανα, το drive δεν συνήλθε με τίποτα. Μόλις έσβησα τα δεδομένα και το επανέφερα περίπου στο 50%, οι επιδόσεις επανήλθαν.

Δεν ξέρω αν θα δεις αντίστοιχη συμπεριφορά να έχει γραφτεί σε review, πάντως κράτα το στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Το drive ενημερωτικά δεν ήταν review sample αλλά retail κομμάτι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now