MetallicGR

Αποκαλύφθηκε νέο ενσύρματο headset για το PS4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αποκαλύφθηκε νέο ενσύρματο headset για το PS4]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ps4.jpg[/NEWS_IMG] H Sony αποκάλυψε ένα νέο ενσύρματο headset για το PlayStation 4, το οποίο αναφέρεται ως Silver Wired Stereo Headset.

Το εν λόγω περιφερειακό μοιάζει -σχεδιαστικά- αρκετά με το Gold Wireless Headset, ενώ είναι συμβατό τόσο με το PlayStation 4 όσο και με το PlayStation 3. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται επίσης και ένα 3.5mm jack, επιτρέποντας έτσι τη σύνδεση του headset με το PS Vita ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που δέχεται το συγκεκριμένο βύσμα.

Το νέο ενσύρματο σετ διαθέτει ήχο 7.1 virtual surround, ενώ ενσωματώνει πτυσσόμενο μικρόφωνο boom, καθώς και in-line πλήκτρα ελέγχου. Σημειώνεται, ότι το Silver Wired Stereo Headset αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στις ΗΠΑ, με τιμή διάθεσης στα $69.99. Τέλος, η εταιρεία επιβεβαίωσε και την κυκλοφορία της Glacier White έκδοσης του Gold Wireless Headset, καθώς και του Glacier White DualShock 4 το οποίο (όπως ήταν αναμενόμενο) θα διατίθεται ξεχωριστά.

[img_alt=Αποκαλύφθηκε νέο ενσύρματο headset για το PS4]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33172.jpg[/img_alt]

[img_alt=Αποκαλύφθηκε νέο ενσύρματο headset για το PS4]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33174.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now