MetallicGR

1 εκ. PS4 στην Βρετανία

Recommended Posts

[NEWS_IMG=1 εκ. PS4 στην Βρετανία]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ps4.jpg[/NEWS_IMG] Μία σημαντική εξέλιξη που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την επιτυχία του PlayStation 4 ανακοίνωσε η Sony.

Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία σημειώνει πως το νέο της σύστημα κατάφερε να φτάσει στα χέρια 1 εκατομμυρίου καταναλωτών στη Μεγάλη Βρετανία. Ο αριθμός αυτός επιτυγχάνεται μετά από 42 εβδομάδες και κάνει το PS4 μία από τις κονσόλες με τις «ταχύτερες» πωλήσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Η τελευταία ανακοίνωση αριθμών από πλευράς Sony είχε έρθει στο πλαίσιο της Gamescom, όπου και η Sony επιβεβαίωσε τις πωλήσεις 10 εκατομμυρίων PS4 παγκοσμίως. Για να μπορούν να γίνουν και οι απαραίτητες συγκρίσεις, το PS3 κατάφερε να φτάσει το 1 εκατομμύριο πωληθέντων συστημάτων στην Μεγάλη Βρετανία χρειάστηκε 46 εβδομάδες, το PS2 50 (εβδομάδες) και το Xbox 360 60 (εβδομάδες). Η μοναδική κονσόλα που κατάφερε να φτάσει το 1 εκατομμύριο νωρίτερα ήταν το Wii (38 εβδομάδες).

[img_alt=1 εκ. PS4 στην Βρετανία]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33178.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

JESUS!

Σκοτίες, Ουαλίες και λοιποί μπεκρήδες (ναι τους Ιρλανδούς λέω) αυτοί είναι ~60 εκατομμύρια. A.k.a 1 στους 60 με PS4.

Ελλάδα έχουν στόχο τα 20000 κομμάτια. 1 στους 500 είναι αυτό;

Ξέρω ότι το release ήταν πιο νωρίς για αυτούς, αλλά να τι σημαίνει δυνατές αγορές ε; Και να μια καλή (μερική) απάντηση στο "γιατί δεν έχουμε τιμές εξωτερικού" σε κάθε μικροπράγμα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now