Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG]Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με κύρια διαφορά τις διαστάσεις της οθόνης.

Ανακοινώθηκε από την Apple, σε ειδική εκδήλωση σήμερα, το νέο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι νέες μεγαλύτερες οθόνες σε σχέση με το παλιότερο iPhone 5S, με το iPhone 6 να έρχεται με οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 1334x750 ή 326ppi και το iPhone 6 Plus με οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1920x1080 με 401ppi ή όπως την αναφέρει η Apple, Retina HD και προσφέρουν καλύτερη αντίθεση, μεγαλύτερη φωτεινότητα και καλύτερες γωνίες θέασης. Μάλιστα για καλύτερη χρήση της μεγαλύτερης οθόνης των 5,5 ιντσών το νέο IOS 8 έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει σε landscape view, κάτι που έχουμε πρωτοδεί στο ipad mini. Παράλληλα και τα δύο μοντέλα έρχονται με πιο μικρό πάχος που φτάνει τα 6,9 χιλιοστά στην έκδοση του iPhone 6.

Αναβαθμισμένη είναι και η κάμερα του νέου iphone, που αν και παραμένει στα 8MP έρχεται με νέο αισθητήρα που προσφέρει καλύτερο και γρηγορότερο autofocus, καλύτερο noise reduction, υποστήριξη του True Tone flash και διάφραγμα f/2.2 ενώ οι πανόραμα φωτογραφίες φτάνουν τώρα τα 43MP. Παράλληλα υποστηρίζεται το και HDR και HDR video, εγγραγή βίντεο στα 60fps, καθώς και δυνατότητα slow motion video στα 240fps, ενώ στο iPhone 6 υπάρχει ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας και στο iPhone 6 plus, οπτική σταθεροποίηση εικόνας.

Στον τομέα της επικοινωνίας η χρήση του Qualcomm MDM9x25 προσφέρει δυνατότητες LTE με υποστήριξη για 20 band LTE καθώς και LTE aggregation, ενώ εμφανίζεται και το VoLTE ή Voice over LTE. Τέλος το Wi-Fi έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση 802.11ac για μέχρι τρεις φορές μεγαλύτερες ταχύτητες και υπάρχει και η δυνατότητα Wi-Fi calling.

Όλες αυτές οι δυνατότητες ελέγχονται από ένα νέο SoC, το Apple A8 στα 64bit, που εμφανίζεται πρώτη φορά στο νέο iPhone και σύμφωνα με την Apple κατασκευάζεται στα 20nm, προσφέροντας 25% μεγαλύτερες επιδόσεις στον τομέα του επεξεργαστή και 50% μεγαλύτερες επιδόσεις στον τομέα των γραφικών, ενώ είναι και 50% πιο ενεργειακά οικονομικό δίνοντας στα νέα iphones βελτιωμένους χρόνους λειτουργίας σε σχέση με το παρελθόν. Τέλος και τα δύο νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα κυκλοφορήσουν σε τρεις εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 16GB, 64GB και 128GB με αρχική τιμή στην Αμερική με συμβόλαιο δύο χρόνων τα $199 για το iPhone 6 16GB και $299 για το iPhone 6 Plus 16GB. Οι προπαραγγελίες αρχίζουν στις 12 Σεπτεμβρίου και η διάθεση του στην αγορά στις 19 Σεπτεμβρίου σε συγκεκριμένες χώρες, ενώ μέχρι το τέλος του 2014 θα υπάρχει σε 115 χώρες συνολικά.

[MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]

http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33198.jpg[/MAG_THUMB][MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33200.jpg[/MAG_THUMB][MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33206.jpg[/MAG_THUMB]

[MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33208.jpg[/MAG_THUMB][MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33207.jpg[/MAG_THUMB][MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33201.jpg[/MAG_THUMB]

[MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33202.jpg[/MAG_THUMB][MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33204.jpg[/MAG_THUMB][MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33205.jpg[/MAG_THUMB]

[MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33203.jpg[/MAG_THUMB][MAG_THUMB=Νέο iPhone 6 από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33199.jpg[/MAG_THUMB]

Link to comment
Share on other sites

WOW! ( LOL! )

Παρόλα αυτά τα αναμασημένα ξαναζεσταμένα σταφύλια θα υπάρξει μεγάλη μάζα fanboys και κλαρινογαμπρών να τα πάρουνε ακόμα και στην Ελλάδα της κρίσης ( έλα ρε, πήρα το νέο iPhone 6... αλλά σε κάνω αναπάντητη να με πάρεις γιατί δεν έχω κάρτα :P )

Link to comment
Share on other sites

ρε σεις δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάποιος που( εχει τα λεφτά η έχει μια καλή επιδότηση και στο κάτω κάτω γουσταρει να πάρει iphone ) να θεωρείται κλαρινογαμπρος και πρόβατο ? με το ίδιο σκεπτικό και κάποιους που παίρνει ενα σαμσουνγ για να κανει την δουλειά του (επειδή δεν εχει η δεν θελει να ξοδέψει τόσα λεφτά) θα πρέπει να θεωρείται φτηνιαρης ? γούστα είναι αυτά . δεν λέω φυσικά για τα 15αχρονα με τα iphones και κάθε λογής ακριβό κινητό αλλά για ενήλικες που ξέρουν τι θέλουν .

μην γίνει και αυτό ακόμα ένα θέμα με iphone στο οποίο θα μάθουμε πόσο γ@μ@ει το android και τα android phones .

Edited by antonis
Link to comment
Share on other sites

οι τιμές σκέτων συσκευών σύμφωνα με το gsmarena :D

Iphone 6

16GB ?700

64GB ?800

128GB ?900

Iphone 6 Plus

16GB ?800

64GB ?900

128GB ?1000

@antonis γιατί αυτοί που λες είναι λίγοι, με την πλειονότητα εδώ στο Ελλάντα να έχουνε i-Phone να είναι άφραγκοι κατά τα άλλα ( κόβουμε 2 μήνες το κάπνισμα και τις βόλτες για ποτό για να πάρουμε το iPhone δεν γίνεται κοτζάμ αρχοντομουτσούνα να έχει το 5s ) και μετά ντεν έχω γκάρτα ρε και σε κάνω αναπάντητη :D

Εννοείται κάνουμε και τράκα τσιγαράκια από παρέα και αγνώστους στα μπαρ, πρέπει κάθε 6μηνο να βάζουνε μια κάρτα των 10? μην τους κόψει το νούμερο η εταιρία :P

http://theoatmeal.com/comics/apple

4.png

Edited by billpeppas
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς έτσι είναι στην χώρα μας..το απλό 6 είναι τραγικό το plus μπράβο επιτέλους full hd ανάλυση..2k καληνύχτα apple καλημέρα όταν έρθεις στην εποχή σου!!!

Γουστάρω χαμό happy medium μονομαχίες!!!

Link to comment
Share on other sites

με την πλειονότητα εδώ στο Ελλάντα να έχουνε i-Phone να είναι άφραγκοι κατά τα άλλα ( κόβουμε 2 μήνες το κάπνισμα και τις βόλτες για ποτό για να πάρουμε το iPhone δεν γίνεται κοτζάμ αρχοντομουτσούνα να έχει το 5s ) και μετά ντεν έχω γκάρτα ρε και σε κάνω αναπάντητη

Φαντάζομαι έχεις κάποια επίσημα στοιχεία για να το στηρίξεις αυτό...

Oh wait...

Link to comment
Share on other sites

ναι γιατί αυτοί που έχουνε ακριβά android έχουνε κάρτα :hehe: η φιλοσοφία του ελληνα είναι σε όλα η ίδια.

Η διαφορά είναι ότι δεν έχουμε γεμίσει με Android των 750? minimum... ( και αυτοί που έχουνε πάρει τα φθηνά των 16GB συνήθως έχουνε και τρόπο για storage expansion π.χ. microSD, USB OTG, etc )

Όπως ότι κυκλοφορεί πολύ Galaxy Mini, HTC One Mini, ZTE, Huawei, Oppo. LG, κλπ που παίζουνε μπάλα στα 200-300? και έχουνε περισσότερες δυνατότητες από τα νέα iPhone 6/6+ στο 1/3 της τιμής σχεδόν...

Link to comment
Share on other sites

Με την ίδια λογική παίρνουμε AMD Athlon 64 x2 Socket939 + SSD + new VGA και σερφάρουμε, photoshopάρουμε, παίζουμε games εν έτη 2014.

Όταν είναι να πάρεις ένα προϊόν, τι πιο λογικό από το να δείς τι προσφέρει ο ανταγωνισμός σε αντίστοιχες ή και χαμηλότερες τιμές κλπ.

Όταν αυτά... που δεν κάνει το μεγάλο iPhone 6+ 128GB των 1059euro τα κάνει και με το παραπάνω το One Plus One στο 1/4 της τιμής του i6+128...

Όταν επίσης τα ίδια κάνεις με το HTC One Mini 2 των 380? και πάει λέγοντας...

Link to comment
Share on other sites

Όσοι έξι μοντέλα μετά το πρώτο, ακόμα μιλάτε για pixels και cores απλά δεν έχετε πιάσει ακόμα τι πουλάει η Apple... Και το λέω τελείως φιλικά guys γιατί έχω και android & iOS και δεν έχω καθόλου fanboy genes, γενικά. Δεν είμαι καν ομάδα, για να καταλάβετε.

Κατά τα άλλα αναμενόμενο το 6άρι - μεγάλα και τα δύο για τα γούστα μου και με μέτρια (αλα 3GS) αισθητική. Και εννοείται ότι θα πουλήσει μια χαρά. Και όσο το Galaxy θα με ρωτάει αν θέλω να ανοίξω με την "έκθεση" ή με το "φωτογραφίες" την φωτογραφία μου - καλά θα κάνει να πουλάει tbh. Έχει δρόμο το android ακόμα και τώρα.

Go hate...

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να δω περισσότερα MP στην κάμερα.

Γενικά, το iOS8 έχει στοιχεία του Android μέσα του.

Το ApplePay μου αρέσει σαν σκεπτικό. Είπαν ότι η Αpple δεν κρατάει τα στοιχεία σου αλλά οκ :P Δυστυχώς ο κρεοπώλης, ο μανάβης και ο Σκλαβενίτης δεν θα βάλουν πότε ApplePay :hehe:

Δεν μου αρέσει που αρχίζει από την έκδοση τψων 16GB. Έπρεπε με την ίδια τιμή να πάει στα 32GB.

Το ερώτημα είναι το εξής. 4.7" ή 5.5";

Link to comment
Share on other sites

Ρε Πεπλα τι ειναι αυτα που λες? Οτι λιγοι το εχουν και δεν ειναι κλαρινογαμπροι... Και εσυ με λιγα λογοα εχεις πλακες χρυσου στο μπανιο σου επειδη μενεις στη Σταματα.

Φουλ προκαταληψη δηλαδη.

Στα του θεματος... Το 6αρι κακο απο σπεκ αλλα πανεμορφο... 1344*750? Λιγοα πανω απο 720? Τεσπα λιγοι τα κοιτανε βεβαια αυτα.

Ειναι δεδομενο οτι θα πουλησει!

Link to comment
Share on other sites

αψογο το μικρο, υπερβολη το μεγαλο. τωρα για τα υπολοιπα, galaxy mini, hawaii 5-0 κλπ ενταξει.:hehe: πιανεις την οθονη 3 φορες και θελεις το azax μετα, το ιδιο ισχυει και με τα tablets. επισης και το touch ειναι αστειο στο hawaii.

Link to comment
Share on other sites

Όσοι έξι μοντέλα μετά το πρώτο, ακόμα μιλάτε για pixels και cores απλά δεν έχετε πιάσει ακόμα τι πουλάει η Apple... Και το λέω τελείως φιλικά guys γιατί έχω και android & iOS και δεν έχω καθόλου fanboy genes, γενικά. Δεν είμαι καν ομάδα, για να καταλάβετε.

Συμφωνώ απολύτως. Έχω γράψει την άποψή μου για την Apple και το iOS και σε άλλα thread, οπότε καλό είναι να μην επαναλαμβάνομαι, αλλά βλέπω ότι οι λάθος απόψεις ορισμένων οπαδών του Android καλά κρατούν. Συγκεκριμένα αυτό που λέει ο Βασίλης για τα Android ότι η πλειοψηφία δεν έχει πάει στα ακριβά μοντέλα, παρά παίζει με πιο entry level - mid budget κινητά, ισχύει, αλλά δεν έχει να λέει. Όποιος κι αν έχει απλό Android με stock OS και δεν σκαμπάζει πολλά από κινητά, με το που βλέπει το Ativ S μου με ρωτάει γιατί είναι πιο γρήγορο από το δικό του. Ειδικά αν αρχίσει να μου λέει για specs όπως τα διάβασε στο product description πριν το αγοράσει, όταν του πω ότι εγώ είμαι με διπύρηνο 1.5GHz CPU και 1GB RAM με κοιτάει σα χαζός. Ο απλός κοσμάκης που αποτελεί το 99% της αγοράς και δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν ενδιαφέρεται για specs Βασίλη [MENTION=166]billpeppas[/MENTION]. Αν του αρέσει αυτό που έβγαλε η Apple επειδή ακριβώς η Apple το 'χει στο marketing κάργα, θα πάει να το πάρει. Σίγουρα το αγοράζουν κλαρίνα, σίγουρα το αγοράζουν άτομα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά υπάρχει και σοβαρός κόσμος που αγοράζει αυτά τα τηλέφωνα για να κάνει την δουλειά του γρήγορα και εύκολα, χωρίς να κολλάνε όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία των Android.

Πρέπει να το πάρετε χαμπάρι αυτό πια... Έχει καταντήσει σαν το hardware scene επί 2004, όπου πολύς κόσμος αρνούνταν να καταλάβει ότι δεν έχουν σημασία μόνο τα GHz και αναρωτιόντουσαν πως η AMD είναι μπροστά.

Ούτε καν είμαι fanboy της Apple, χεσμένη την έχω. iPhone έχω δουλέψει κάμποσα και μου αρέσουν, αλλά τα θεωρώ πανάκριβα. Αν ποτέ έβγαζε κάποιο πιο φθηνό μοντέλο, ίσως να το σκεφτόμουν, αλλά μέχρι τότε καλά είναι τα Windows Phone.

Θα ήθελα να δω περισσότερα MP στην κάμερα.

Γενικά, το iOS8 έχει στοιχεία του Android μέσα του.

Το ApplePay μου αρέσει σαν σκεπτικό. Είπαν ότι η Αpple δεν κρατάει τα στοιχεία σου αλλά οκ :P Δυστυχώς ο κρεοπώλης, ο μανάβης και ο Σκλαβενίτης δεν θα βάλουν πότε ApplePay :hehe:

Δεν μου αρέσει που αρχίζει από την έκδοση τψων 16GB. Έπρεπε με την ίδια τιμή να πάει στα 32GB.

Το ερώτημα είναι το εξής. 4.7" ή 5.5";

Για εσένα που έχεις συνηθίσει τα μεγαλύτερα κινητά, εννοείται ότι αξίζει το 5.5", αλλά είναι πανάκριβο ρα... Τουλάχιστον να έχεις 1080p. Εγώ δεν θα 'δινα ποτέ τόσα χρήματα για τηλέφωνο πάντως :P Το ApplePay φαντάζομαι στοχεύει τo US market, σίγουρα η Apple δεν το έφτιαξε σκεπτόμενη την Ελλάδα :hehe:

Θα πουλήσει πάντως σα τρελό κι αυτό, ο κόσμος γουστάρει την μεγαλύτερη οθόνη που είναι το current trend atm. Πολλοί απ' ότι διαβάζω περίμεναν και 1080p, οπότε θα το εκτιμήσουν αυτό στο 5.5άρι μοντέλο.

Πάντως σας λέω, σταματήστε να συγκρίνετε χαρακτηριστικά. Η ουσία στα smartphones είναι στο OS και στο αν καλύπτει τις ανάγκες καθ' ενός ή όχι. Έτσι είναι με κάθε προϊόν. Αφήστε λοιπόν τον καθένα να αγοράζει ότι γουστάρει και κάντε στην άκρη τις ανούσιες συγκρίσεις πάνω στον τομέα του hardware. Εγώ μπορεί να θέλω να δώσω 50? και να πάρω μια compact φωτογραφική μηχανή με 20.1 MP ανάλυση!!!! ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η NICON ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ DSLR; 14.1; Άρα η δικιά μου που είναι 300 ευρώ φθηνότερη, είναι καλύτερη! Τι είναι η δικιά σου, DSLR; Σιγά και τι πάει να πει αυτό, εμένα είναι πάλι καλύτερη γιατί έχει περισσότερα megapixels. Έχει καλύτερο φακό η δικιά σου; Δεν με νοιάζει, τα megapixels παίζουν ρόλο, όχι ο φακός. Έτσι σκέφτεται ένας απλός καταναλωτής και μετά αγοράζει Samsung Galaxy S3 250? από Γερμανό και λίγους μήνες μετά παραπονιέται ότι του κολλάει :hehe:

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Γιώργο πρέπει ν κάνεις μικρότερα ποστ ρε φίλε..το κινητό σου όμως δεν έκανε 1000 ευρώ με αυτά τα specs..Επίσης είναι λίγο άκυρο το παράδειγμα της φωτογραφικής γιατί η dslr είναι εργαλείο στα χέρια κάποιου φωτογράφου το iPhone δεν είναι τίποτα στα χέρια οποιουδήποτε και κάνει και 1 χιλιάρικο..Γιατί το μικρό είναι τόσο γαμάτο π δεν έχει ούτε full hd οθόνη..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now